BOUWSTOFZUIGERS

Op zoek naar een bouwstofzuiger voor de zwaarste inzet in industrie, werkplaats of op de bouw? Met ons diverse aanbod kunt u gemakkelijk een bouwstofzuiger kopen die voldoet aan uw wensen. Bij Wallproducts hebben we diverse bouwstofzuigers van de kwalitatieve merken Starmix en Spit met klasse M. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hieronder ons aanbod bouwstofzuigers.

BOUWSTOFZUIGER M KLASSE

We hebben alleen maar de beste M klasse bouwstofzuigers. Een bouwstofzuiger klasse M is in staat om houtstoffen, stoffen van plamuren, vulmaterialen, lak, gips, cement, tegellijm en verven op te zuigen. Een bouwstofzuiger van klasse L daarentegen is geschikt voor het opzuigen van eenvoudige stoffen zoals huisstof en aarde. Bouwstofzuigers van klasse L zijn uitermate geschikt voor elektrisch gereedschap en degelijke stofafzuiging. Voor een goede stofzuiger voor de bouw bent u daarom een bouwstofzuiger M klasse nodig. Bent u dus op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Kies voor ons aanbod bouwstofzuigers van M klasse.

 

DÉ IDEALE STOFZUIGER VOOR DE BOUW

De krachtige bouwstofzuiger van zowel Starmix als Spit is dé ideale bouw zuiger. Vanwege de nieuwste technologieën en de kracht van zuigen is dit een goede stofzuiger voor de bouw. Neem bijvoorbeeld de professionele bouwstofzuiger Starmix ISP Ipulse ARDL-1635 EWRS stofzuiger met de nieuwste Ipulse Permanent Clean systeem. Door middel van sensoren wordt de belasting van filtering constant gemeten. Wanneer de verzadigingsgraad wordt bereikt reinigt de stofzuiger voor de bouw binnen 3,5 seconden de filters. Zo zorgt deze bouwstof stofzuiger ervoor dat er constant met krachtige zuigkracht word gezogen. Met de mogelijkheid om de bouwstofzuiger aan apparaten te koppelen en de vele meegeleverde accessoires maakt dit één van de beste bouwstofzuiger in de markt.

 

ACCESSOIRES BOUWSTOFZUIGERS

Onze bouwstofzuigers worden met diverse accessoires meegeleverd waardoor u het multifunctioneel kunt gebruiken. Zo heeft u de beste industriële stofzuiger voor verschillende schoonmaakklussen. Tevens hebben we verschillende losse accessoires die u kunt gebruiken in combinatie met de bouwstofzuigers. Denk hierbij aan filterzakken, een handige toolwagon, stofzuiger voor een haakse slijper of de Starmix Bohrfixx om stofvrij te boren tot 14mm. Zo heeft is er een totaal aanbod voor stofvrij werken verkrijgbaar bij Wallproducts.

Bekijk ook deze pagina's over bouwstofzuigersBouwstofzuiger met stopcontactBouwstofzuiger met zelfreinigend filterStarmix bouwstofzuiger en Spit bouwstofzuiger.


ADVIES OMTRENT bouwstofzuigers

Heeft u vragen omtrent bouwstofzuigers? Of heeft u vragen over hoe u de producten uit ons assortiment kunt toepassen? Neem dan contact met ons op via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.