Groene aanslag bakstenen verwijderen


Groene aanslag op bakstenen is een veelvoorkomend probleem. Het ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar kan ook de levensduur van uw bakstenen verminderen. Gelukkig biedt Wall Products een oplossing voor het verwijderen van groene aanslag op bakstenen.


Oorzaken van groene aanslag op bakstenen

De meest voorkomende oorzaken van groene aanslag op bakstenen zijn vocht en schaduw. Wanneer de bakstenen vochtig blijven en niet genoeg zonlicht krijgen om te drogen, biedt dit de perfecte omstandigheden voor algen en mossen om te groeien. Deze organismen kunnen de poriƫn van de bakstenen binnendringen en zich vermenigvuldigen, wat uiteindelijk leidt tot een groene aanslag.


Reinigingsproducten van Wall Products

Om groene aanslag van bakstenen te verwijderen, biedt Wall Products verschillende effectieve reinigingsproducten. Deze producten zijn geschikt voor het verwijderen van groene aanslag op verschillende soorten baksteenoppervlakken, zoals muurwerk, gevels en terrassen.


Promchemko, effectief en veilig

Een van de meest effectieve producten voor het verwijderen van groene aanslag is Promchemko. Dit product is speciaal ontworpen om groene aanslag te verwijderen en werkt op basis van chemische reacties. Het is een professioneel product dat veilig en eenvoudig te gebruiken is en zorgt voor een langdurig resultaat.


Impregneermiddelen voor langdurige bescherming

Na het reinigen van de groene aanslag is het belangrijk om de bakstenen te impregneren. Dit zorgt ervoor dat de bakstenen waterafstotend worden en beschermd zijn tegen toekomstige groene aanslag. Wall Products biedt verschillende impregneermiddelen aan die geschikt zijn voor verschillende soorten baksteenoppervlakken.


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

MEER INFORMATIE OVER AANSLAG VERWIJDEREN:

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigen: Groene aanslag verwijderen, Groene aanslag bakstenen verwijderen, Groene aanslag beton verwijderen, Groene aanslag gevel verwijderen, Groene aanslag muur verwijderen, Groene aanslag tegels verwijderen, Groene aanslag vlonder verwijderen,

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en Belgiƫ alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.