Mos van muur verwijderen

Met de algendoder van Prochemcko kunt u gemakkelijk mos van muren verwijderen. Mos op de muur komt vaak op plekken van de muur voor waar het lang vochtig blijft en de zon lastig bij komt. Met name dus muren die gericht zijn op het noorden en westen hebben last van groene algen en mos. Gelukkig kunt u gemakkelijk zonder intensieve werkzaamheden mos van de muur verwijderen met de Prochemcko algenreiniger. Benieuwd naar de kenmerken, toepassing en gebruiksaanwijzing? Neem dan de productpagina aandacht door voor meer informatie. Want door een goede toepassing van het product haalt u het optimale resultaat.

Mos van muur verwijderen in drie stappen

Met de Prochemko algendoder kunt u gemakkelijk in drie stappen mos van de muur verwijderen. Het is allereerst belangrijk om, zover dit kan, mos te handmatig te verwijderen zodat de ondergrond zo schoon mogelijk is. Vervolgens kunt u de algendoder toebrengen met bijvoorbeeld een lage drukspuit en minimaal 16 uur laten inwerken. Na deze verstreken tijd van inwerking kunt u de ondergrond afspuiten met water en een klein beetje ondersteuning van een borstel of een schuurpad. In principe heeft u nu de mos effectief en grondig verwijderd van de muur. Om de muur preventief te beschermen raden we aan om hetzelfde nog een keer toe te passen. Zo kunt u nog langer nagenieten van een muur zonder groene algen en mos.

 

 

Effectief en preventief mos op muur verwijderen

De algendoder heeft een effectieve en preventieve werking op mos. Bij het toepassen van de eerste keer zal het gelijk een effectieve werking op de mos hebben en gelijk verwijderd worden. Wanneer u het vervolgens daarna nog een keer toepast zal het een preventieve werking hebben tegen de mos. Dit wil zeggen dat de mos dan minder snel terugkeert. Zo kunt u nog langer genieten van een mooiere muur en hoeft u pas na verloop van tijd weer algendoder te gebruiken om mos weg te halen. Pak het dus goed aan en kies voor de algendoder van het hoogwaardige merk Prochemko.


Lees meer pagina's over mosMos van dak verwijderenMos van dakpannen verwijderenMos van gevel verwijderenMos van muur verwijderenMos van tegels verwijderenMosdoder terrasMos op beton verwijderenMosdoder terras

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.