Spiraalanker RVS

Op zoek naar een spiraalanker RVS voor scheurherstel in de buitenmuur? We hebben een ruim en divers aanbod spiraalankers van roestvast staal. Door ons brede assortiment heeft u altijd een geschikte spiraalanker RVS voor het herstellen van scheuren in de muur. Bekijk hieronder ons aanbod en kies de juiste spiraalanker RVS die past bij de voeghoogte. Naast de spiraalanker RVS ook graag alle andere benodigdheden kopen voor scheurherstel? Kies dan voor de basis set voor het herstellen van scheuren. Zo kunt u gemakkelijk alles wat je nodig bent in één keer kopen.

Spiraalanker RVS in verschillende afmetingen

We hebben altijd de gewenste spiraalanker RVS omdat we spiraalankers in verschillende diktes in ons assortiment hebben. We hebben een spiraalanker RVS met een dikte van 4.5 millimeter voor muren met voeghoogtes tussen de 6 en 8 millimeter. Maar we hebben ook een spiraalanker RVS met een dikte van 6 millimeter voor een gevel met voeghoogtes tussen de 8 en 10 millimeter. Of de spiraalanker RVS met een dikte van 8 millimeter voor voegen met een dikte van 11 en 14 millimeter. Voegen die groter zijn dan 14 millimeter? Geen probleem. Dan is de spiraalanker RVS met een dikte van 10 millimeter geschikt. Daarnaast heeft u ook nog per spiraalanker RVS de keuze uit twee soorten roestvast staal. Kies bijvoorbeeld voor RVS 304 of RVS 316. Welke spiraalanker RVS u ook zoekt, we hebben altijd een passende wapeningsstaaf die de scheuren in uw gevel kan repareren.

 

Toepassing spiraalanker RVS

Voordat je de spiraalanker RVS wilt toepassen om de scheuren in de muren te herstellen is het allereerst belangrijk om de oorzaak van scheurvorming te herstellen. Zonder de oorzaak aan te pakken is de kans aanwezig dat er weer scheuren in de muur komen. Bij het toepassen van de RVS spiraalanker moeten eerste de voegen rondom de scheur tot halverwege eruit geslepen worden. Dit kan met een muurfrees of een elektrische voegenhamer. Vervolgens kunt u de spiraalanker RVS met ankermortel aanbrengen in een schoon uitgeslepen voeg. Geen ankermortel, muurfrees of elektrische voegenhamer en een mortelpistool? Ga dan voor een set voor scheurherstel. Tot slot kunt u ook nog steenpasta aanbrengen om de herstelwerkzaamheden niet tot nauwelijks terug te laten zien. Met acht basiskleuren kunt u altijd de juiste kleur steenreparatiemortel mengen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.