Spit

Spit is een bekend merk als het gaat om bevestigingen van beton, steen en staal. Een grote doelgroep die werkzaam is in de bouw hebben dan ook al gebruik gemaakt van Spit producten. Het doel van Spit is om de gebruikers comfort te bieden en tijd te besparen door effciënte producteigenschappen. Met de jarenlange ervaringen kunt u zeker spreken van een kwalitatief betrouwbaar merk.

 

De innovatieve geschiedenis

Spit is in 1951 opgericht in Frankrijk met de eerste kruitschiethamer voor beton en staal. Vele uitvindingen en product volgen in de loop der jaren. Zo is in 1987 de zelf borende gipsplaatplug uitgevonden en uitgebracht. In 1991 de eerste gebruiksklare epoxy mortel waardoor er geen mening en afval meer nodig was. Maar ook de uitvinding van 1993 waar ze het eerste nagelapparaat op gas voor bevestigingen op beton en staal is een uitvinding van Spit.

Noemenswaardige uitvindingen uit de geschiedenis die zeker hun waarde hebben gehad. Tegenwoordig blijft Spit innoveren met anker-rekensoftware voor werkvoorbereiders en constructeurs. We zijn dan ook zeer blij dat ze blijven innoveren. Hierdoor zult u altijd met de nieuwste producten werken die gemak bieden voor de hedendaagse strubbelingen. Door de jarenlange ervaringen hebben zo oog voor detail, dit zult u in het gebruik merken.

 

Ons aanbod Spit

We hebben voornamelijk producten van Spit als het gaat om het frezen van muren. Zo hebben we de stofzuiger Spit voor de voegenvrees D90. Hierdoor zult u met voegverwijdering altijd een schone werkomgeving houden. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Spit? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Borgh - Fischer - Helifix - Prochemko - Spero - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.