Starmix

De specialist op gebied van stofzuigers: Starmix. Al meer dan 90 jaar de fabrikant van sterk vermogende stofzuigers voor de bouw, bedrijven, industrie maar ook privé. De klanttevredenheid is het belangrijkste doel van Starmix. Ze kijken dan ook veelal naar de praktijk en luisteren naar de klanten zodat de stofzuigers zich optimaal blijven ontwikkelen.

 

Stofvrij werken

De stofzuigers van Starmix zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor het werken in stofvrije omgevingen met elektrische gereedschappen. U kunt hierbij denken aan slijpen, zagen, frezen en boren waar veel stof vrij komt. De stoffen die vrijkomen bij de werkzaamheden zijn niet alleen slecht voor uw gezondheid maar vervuild ook de werkomgeving wat toch niet prettig werkt.

Sommige stofzuigers kunnen zowel stof als nattigheid zuigen. Denk hierbij aan vloeistoffen of water. Kortom, uitstekende stofzuigers voor het gebruik van elektrische apparaten waardoor u altijd een schone werkomgeving heeft. We zijn dan ook trots om Starmix stofzuigers aan te kunnen bieden. Wallproducts draagt namelijk ook graag bij aan een schone en gezonder werkomgeving.

 

Ons aanbod Starmix

We hebben zowel de stofzuigers als de accessoires zoals de filterzakken en kapjes voor haakse slijpers. Hieronder hebben we ons aanbod Starmix, een kwalitatief goed product die bijdraagt aan een schonere, gezondere en veiliger werkomgeving.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Starmix? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Borgh - Fischer - Helifix - Prochemko - Spero - Spit - Spytze

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.