Baksteen reparatie

Op zoek naar een product voor professionele baksteen reparatie? We hebben steenpasta van het hoogwaardige merk ABC Adamas waarmee u gemakkelijk een baksteen kan repareren. Breng de vorm en kleur terug van bakstenen met ons aanbod steenreparatiemortel. U kunt kiezen voor een complete steenreparatiemortel set met 8 kleuren á 1kg, 1kg van één enkele kleur of kies voor de voordeelverpakking met 10kg van één kleur steenmortel (hiermee bespaart u 30%!). Wilt u dus een baksteen herstellen als vanouds? Bekijk dan hieronder onze productlijst steenmortel.

 

Baksteen repareren in enkele stappen

Met ons aanbod steenreparatiemortel kunt u gemakkelijk een baksteen repareren in enkele stappen:

1.      Allereerst is het belangrijk om het oppervlak goed schoon te maken. Dit kan door goed met water te spoelen of met lucht te blazen. Hierbij moeten de losse lagen goed verwijderd worden;

2.      Vervolgens kunt u de ABC-Adamas steenpasta met 25% tot 30% schoon water mengen tot de gewenste dikte. Hierbij is de verwerkingstijd ruim 10 á 30 minuten (afhankelijk van de dikte van het materiaal, temperatuur en de hoeveelheid aan te brengen laag) Let op! Iets verharde steenpasta kunt u niet meer aanbrengen. Tevens moet u rekening houden met een minimale temperatuur van +5° graden Celsius;

3.      Klaar! Vervolgens moet u de pas aangebrachte steenreparatiemotel even laten afkoelen om te laten verharden. Houd er rekening mee dat bijwerken en slijpen van de steen pas kan na een droogperiode van 24 uur worden gedaan.

 

Bewaar het materiaal in een droge en vorstvrije omgeving. Indien dit wordt nagestreefd bedraagt de houdbaarheid 12 maanden. Op de productpagina van de artikelen staat de handleiding waarin alles nog meer uitgebreider is beschreven. Lees deze handleiding aandachtig door voor optimale reparatie van de baksteen.

 

Onze voordelen van baksteen reparatie

Onze producten voor baksteen reparatie hebben diverse voordelen. De steenreparatiemortel is namelijk verkrijgbaar in acht verschillende kleuren waardoor u altijd een gewenste kleur heeft. Zo kunt u een baksteen reparatie uitvoeren met de tinten rood, geel, oker, rood, bruin, roodbruin, donkerbruin, zwart en Groninger rood. Tevens kunt u de steenreparatiemortel, naast bakstenen, ook toepassen op natuurstenen.  Wilt u dus oppervlaktes afvlakken? Dat kan! Scheuren in een bakstenen muur opvullen of baksteen gaten vullen van bijvoorbeeld boorwerkzaamheden? Geen probleem met de baksteen reparatie producten van Wallproducts.nl.


Bekijk hier meer pagina's over steenreparatie: Baksteen gaten vullenReparatiepasta baksteenSteenpasta en Steenreparatie.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.