GEVELONDERHOUD | GEVEL ONDERHOUDEN

De buitenmuren van uw woning of gebouw hebben het vaak zwaar te verduren. Ze worden blootgesteld aan allerhande invloeden van buitenaf zoals harde wind, regen, temperatuurverschillen en luchtverontreiniging. De muren kunnen na verloop van tijd zichtbaar aangetast worden door deze factoren.   

Bescherm uw gevel daarom tegen deze invloeden door ze te impregneren en waterafstotend te maken. Hiermee beschermt u de gevel tegen slagregen en agressieve luchtverontreiniging. Ook voorkomt het de uitbloei, vorstschade, schimmel- en mosgroei.

WallProducts heeft voor het reinigen en beschermen van uw gevel de producten van Secco in het assortiment opgenomen. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten die zich in de loop der jaren ruimschoots hebben bewezen. Uitstekend tegen optrekkend vocht.


ADVIES

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevelonderhoud


Heeft u vragen omtrent gevelonderhoud? Of wilt u graag meer weten over ons assortiment voor gevelonderhoud? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.