LATEIHERSTEL 

In onze webshop hebben we alle benodigdheden om je latei te herstellen. Zo kunt u scheurenherstellen en ook rondom het latei repareren met onze hoogwaardige producten van ABC Adamas. Voor professioneel lateiherstel hebt u het volgende nodig:

  1. Wapening voor lateiherstel
  2. Ankermortel
  3. Steenreparatiemortel

1. Wapening voor lateiherstel

Met behulp van spiraalvormige wapening kunnen, achteraf of vooraf, lateien in bestaand metselwerk worden hersteld. Op een simpele en doeltreffende wijze kan bijvoorbeeld het bovenliggend metselwerk dusdanig worden versterkt dat het tijdens het uithalen van de bestaande kozijnen mooi blijft zitten en u achteraf geen scheur in de muur hoeft te herstellen of te repareren.


2. Ankermortel

Met ankermortel kun je de spiraalvormige wapening, ook wel spiraalankers genoemd, verankeren. Zo kun je de wapening goed vast maken in de gemetselde bakstenen muren:


3. Steenreparatiemortel

Bij de scheuren in de muur kunt u ook last hebben van gespleten bakstenen. Deze bakstenen kunt u met steenreparatiemortel, ook wel steenpasta genoemd, de herstellen:


Lateiherstel uitvoeren

Voor lateiherstel adviseren we om gebruik te maken van een voegenhamer of een muurfrees. Zo kunt u gemakkelijk en nauwkeurig oude voeg rondom scheuren tot halverwege verwijderen. In de afbeelding hieronder kunt u zien welke stappen u moet uitvoeren voor het professioneel herstellen van het latei:

Stappenplan lateiherstel

Wilt u voor het eerst uw latei repareren? Of nog niet alle benodigdheden voor lateiherstel? We hebben complete sets voor lateiherstel. Hierin heeft u alle benodigdheden om scheuren rondom het latei te repareren:


ADVIES

Voor duurzaam lateiherstel zijn de producten van WallProducts essentieel. Heeft u vragen omtrent onze producten voor lateiherstel? Of wilt u graag meer informatie over een latei repareren of een latei herstellen? Wij adviseren u graag. U kunt onze specialisten bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!


Scheuren rondom latei

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.