SPOUWANKER RENOVATIE

Om ervoor te zorgen dat de gevels van gebouwen veilig zijn en veilig blijven, is het belangrijk dat er voldoende spouwankers zijn aangebracht en dat deze ankers nog in een goede staat verkeren. Helaas is het de werkelijkheid dat er vaak na een storm weer ergens een gevel of een gedeelte hiervan instort.

De oorzaak hiervan is vaak het gebrek aan voldoende spouw ankers en/of aanwezigheid van sterk gecorrodeerde spouwankers. De Nederlandse regering heeft hier regelgeving op uitgevaardigd, welke inhoud dat gebouweigenaren inspectieplicht van hun gevels hebben en hiermee de technische staat van de gevels inzichtelijk moeten maken. Problemen moeten op de juiste wijze verholpen worden zodat de gevel voor de komende 50 jaar weer veilig is.

WallProducts heeft hiervoor een aanbod renovatiespouwankers waarmee voor elke situatie de juiste oplossing voorhanden is. Bij het aanbrengen van de spouwankers gelden een aantal belangrijke spelregels. Daarom is het aan te raden om voor uw bestelling even contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste spouwanker kunnen adviseren of de voorliggende, noodzakelijke, acties voor u kunnen regelen.RENOVATIE SPOUWANKER MET ACCESSOIRES

We hebben asymmetrische en symmetrische RVS spouwankers die zeer bekend zijn bij veel bouw- en renovatiebedrijven. Deze renovatie spouwanker is van het bekende merk ABC Adamas die een groot aantal producten op de markt heeft gebracht om muren weer stabiel en stevig te renoveren. Deze renovatie spouwanker is zeer geschikt voor binnenbladen van beton met een zacht buitenblad. Door de verschillende diktes en meerdere lengtes geschikt voor bijna elke klus. Een renovatie spouwanker kan het beste worden aangebracht met een indrijfhulpstuk waardoor u de renovatie spouwanker op de juiste wijze aanbrengt. Uiteraard moet u niet vergeten om SDS boren bij de hand te hebben om voor te boren zodat de renovatie spouwanker toegepast kan worden.

 

RENOVATIE SPOUWANKER MET PLUG

Naast een ‘normale’ renovatie spouwanker hebben we ook een spouwhaak met plug in verschillende diktes en afmetingen. Deze renovatie spouwanker met plug van het merk Fischer is een veel gebruikt attribuut door bouw- en renovatiebedrijven. Het grootse voordeel is de mindere spreidingsdruk door de gegalvaniseerde schroef die in de plug wordt toegepast. Zo is de kans op afbrokkelingen van steen of scheuren in het metselwerk kleiner. Tevens bent u geen hulpstukken nodig om de renovatie spouwanker met plug aan te brengen. Uiteraard moet u hier ook voorboren om de plug aan te brengen.


ADVIES

Heeft u vragen omtrent onze producten voor spouwankerrenovatie? Of wilt u graag meer informatie over onze renovatie spouwankers? Wij adviseren u graag. U kunt onze specialisten bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

Voor meer informatie: Anker renovatie is belangrijk voor het versterken en stabiliseren van bestaande structuren, met producten zoals plug anker, renovatie spouwmuurankers, renovatieankers, spouwankers per m2, spouwhaak en spouwhaken met schroefdraad. Deze oplossingen, inclusief spouwhaken per m2 en wokkels voor muren, bieden een manier om de gebouwen te verbeteren en te voldoen aan de bouwnormen voor veiligheid en duurzaamheid.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.