VOEGVERWIJDERING

WallProducts heeft een uitgebreid assortiment gereedschappen voor het verwijderen van bestaand voegwerk. Hiermee kunnen we niet alleen de professional die elke dag met deze werkzaamheden bezig is, maar ook diegene die dit incidenteel doet, voorzien van de juiste producten.

Stofvrij werken


ELEKTRISCH VOEGEN VERWIJDEREN

U kunt prima voegen verwijderen van een klein muurtje met voegbeitel en hamer. Alleen is de kans groot dat u met een beetje harde voeg flink aan het zweten komt. U kunt zich voorstellen dat een grote muur voor veel irritaties en blaren op de handen zorgt. Laat staan dat u voor een bouwbedrijf bijna elke dag voeg moet verwijderen. Gelukkig zijn er elektrische voegenhamers op de markt. Trillingen worden elektrisch aangedreven waardoor u niet meer met een hamer op een beitel hoeft te slaan. U houdt energie over en kunt focus houden om de voeg precies te verwijderen.

 

ONS AANBOD VOEGENHAMERS

Bij Wallproducts hebben we enkel en alleen kwalitatief goede voegenhamers van het merk Spytze. Door de jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met bouwbedrijven een betrouwbaar merk met aandacht voor detail. De focus van ons aanbod Spytze voegenhamers zijn zo ontworpen dat voegen verwijderen niet alleen snel verloopt maar ook gemakkelijk. Neem bijvoorbeeld onze Spytze MD16 voegenhamer met harde directe trillingen. Omdat u geen druk hoeft uit te oefenen op de voegenhamer kunt u zich volledig focussen op de voeg. Gemakkelijk en precies voegen verwijderen lukt hierdoor heel gemakkelijk. Omdat het geen kracht kost kunt u gemakkelijk urenlang nauwkeurig voegen verwijderen.


ADVIES VOOR VOEGVERWIJDERING

Heeft u vragen omtrent onze producten voor voegverwijdering? Of wilt u graag geadviseerd worden welke producten voor uw project het beste zijn? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!


Bekijk ook deze pagina's over voegverwijdering: Stofvrij voegen uitslijpen en Voegenhamer lucht.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.