STEENREPARATIE

Heeft u boorgaten, beschadigingen of stenen waar (door vorst) schilfers van zijn afgeknapt en wilt u deze nagenoeg onzichtbaar herstellen? Hiervoor heeft WallProducts een speciale steenreparatiemortel in het assortiment. Er zijn 8 basiskleuren waarmee, door ze met elkaar te mengen, een oneindig aantal steenkleuren te maken zijn. Om u op weg te helpen de juiste kleur te maken is er een handige kleurenwaaier beschikbaar.

Stenen repareren met steenpasta

U kunt de stenen repareren met de volgende soorten steenreparatiemortel:

Foto's steenreparatie

Hieronder voor- en na foto's van baksteenreparatie met steenreparatiemortel (ook wel steenpasta genoemd):

Steenreparatie voor en na

Baksteen reparatie

Voor baksteen reparatie kan het voorkomen dat er gaten in de baksteen zitten. Om baksteen gaten te vullen bestaat er steenpasta, dat is reparatiepasta voor bakstenen. U stopt dan de steenpasta eenvoudig in de gaten, en hersteld daarmee de bakstenen.

ADVIES VOOR STEENREPARATIE

Heeft u vragen omtrent steenreparatie? Of wilt u graag meer weten over hoe u stenen kunt repareren met onze steenreparatie producten? Wij adviseren u hier graag in. U kunt ons bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.