Spiraalanker set

Met een spiraalanker set heeft u alles wat nodig is om scheuren in de muur te herstellen. Een kant-en-klare set met alle benodigdheden om snel en gemakkelijk op een duurzame manier scheuren in de muur te herstellen. 

Inhoud spiraalanker set

Momenteel hebben we twee kant-en-klare spiraalanker sets voor muren met voeghoogte 8-10mm en 10-12mm. Deze sets voor scheurherstel bevatten de volgende benodigdheden:

Naast spiraalankers is er mortel om de wapeningsstaven te verankeren. Dit kunt u uiteraard gemakkelijk en zonder te knoeien aanbrengen met de inbegrepen mortelpistool en voegspijker. De ankermortel kunt u gemakkelijk aanmaken met meegeleverde mortelmixer.  

Toepassing spiraalanker set

Met een bijgevoegde handleiding zorgen we ervoor dat u gemakkelijk scheuren in de muur hersteld. Zo kunt de spiraalanker set als volgt toepassen:

Toepassing spiraalanker set

Bij aanschaf van de spiraalankerset moet u rekening houden met de bestaande voeg tussen de bakstenen. Bij scheurherstel in metselwerk moeten de voegen rondom de scheur worden verwijderd. Om de voeg nauwkeurig en snel te verwijderen raden we aan om een voegenhamer of te muurfrees gebruiken. Na uitvoering van scheurherstel kunt u met steenpasta kleurverschillen en oneffenheden van bakstenen bewerken. Zo zijn de herstelwerkzaamheden nauwelijks terug te zien.

Voor een nauwkeurig stappenplan van scheurherstel verwijzen we u graag naar de pagina spiraalankers door. Hier kunt u stap voor stap lezen hoe u de spiraalanker set kan toepassen. Zo kunt u zelfs een instructievideo bekijken.


Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over de spiraalanker set? Stel gerust vragen over de spiraalanker set en neem contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag! We willen namelijk dat u zonder vragen en onduidelijkheden bezig gaat met de spiraalanker set.

Bekijk hier pagina's met meer informatie over spiraalankers

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.