SPOUWANKERS

Om ervoor te zorgen dat de gevels van gebouwen veilig zijn en veilig blijven is het belangrijk dat er voldoende spouwankers zijn aangebracht en dat deze ankers nog in een goede staat verkeren. Helaas is het de werkelijkheid dat er vaak na een storm weer ergens een gevel of een gedeelte hiervan instort. De oorzaak hiervan is  vaak het gebrek aan voldoende spouwankers en/of aanwezigheid van sterk gecorrodeerde spouwankers. De Nederlandse regering heeft hier regelgeving op uitgevaardigd welke inhoud dat gebouweigenaren inspectieplicht van hun gevels hebben en hiermee de technische staat van de gevels inzichtelijk moeten maken. Problemen moeten op de juiste wijze verholpen worden zodat de gevel voor de komende 50 jaar weer veilig is.
Wall Products heeft hiervoor een aanbod renovatiespouwankers waarmee voor elke situatie de juiste oplossing voorhanden is. Omdat er bij het aanbrengen van een aantal belangrijke spelregels gelden is het aan te raden voor uw bestelling even contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste renovatiespouwankers kunnen adviseren of de voorliggende, noodzakelijke, acties voor u kunnen regelen.


ADVIES

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot de verschillende renovatiespouwankers, neem dan contact met ons op:
info@wallproducts.nl

BESTELINFO

Wallproducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.
Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via Ideal, Paypal, Mastercard, Visa of MisterCash

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf je in voor de Wallproducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie