SCHEURHERSTEL | SCHEURHERSTEL GEVEL

Scheuren in het metselwerk komen vaker voor dan u denkt. Er is altijd een oorzaak waardoor de scheuren zijn ontstaan. Belangrijk is om, voor het scheurherstel uitgevoerd wordt, vast te stellen wat de exacte oorzaak is. Zo wordt voorkomen dat hetzelfde probleem zich opnieuw voordoet. Veel voorkomende oorzaken zijn:

  1. Zetting 
  2. Wijziging grondwaterstanden
  3. Temperatuurwisselingen
  4. Constructieve problemen
  5. Roestvorming

Herstel van gescheurd metselwerk is mogelijk indien de bestaande situatie stabiel is. Dit kan betekenen dat er in sommige gevallen eerst iets aan de constructie of fundering gedaan moet worden om een stabiele situatie te krijgen. Of dat roestig ijzer, vaak blinde ankers, verwijdert of geconserveerd moeten worden.

Door het aanbrengen van extra wapening i.c.m. een speciale ankermortel zal het metselwerk plaatselijk in staat zijn om eventuele spanning en/of beweging op te vangen zonder dat er opnieuw zichtbare schade zichtbaar wordt.

Deze herstelmethode wordt in Nederland inmiddels al zo'n 25 jaar met succes toegepast.


Scheurherstel in buitenmuur


Productlijst


ADVIES

Heeft u vragen omtrent onze producten voor scheurherstel? Of heeft u algemene vragen over scheurherstel gevel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.