Diamantschijven

Bent u op zoek naar diamantschijven voor het uitslijpen van voegen in muren en/of gevels? In het assortiment van WallProducts vindt u losse slijpschijven met diverse afmetingen. Hiermee snijdt u gemakkelijk met uiterste precisie door steen, beton en tegels heen. 

Diamantschijf

Wat zijn diamantschijven?

Diamantschijven zijn gereedschappen voor het uitslijpen en voegen in muren. Een diamantschijf van WallProducts is vervaardigd met behulp van diamantdeeltjes die zijn gebonden aan een metalen of kunststof basis.

Deze diamantdeeltjes zorgen voor een ongeëvenaarde snijkracht, waardoor diamantschijven in staat zijn om moeiteloos door de hardste materialen te snijden, zoals beton, graniet en keramiek.


Toepassingen van diamantschijven

Diamantschijven zijn de oplossing voor al uw snijtoepassingen. Van het nauwkeurig snijden van tegels voor een badkamerrenovatie tot het zagen van betonnen platen voor een bouwproject, diamantschijven leveren consistente resultaten van hoge kwaliteit.

Onze diamantschijven zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en te gebruiken in een haakse slijper. U hoeft geen professional te zijn om hiermee overweg te kunnen.


Diamantschijf van hoge kwaliteit

Onze diamantschijven zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit houdt in dat ze scherp blijven, ook na vaak gebruik. Tevens bieden ze u:

  • Nauwkeurige snijresultaten: Met onze diamantschijven hoeft u niet veel kracht te zetten en werkt u uiterst nauwkeurig. Zo krijgt u het beste en gewenste resultaat. Ook bespaart het u veel tijd en moeite.
  • Lange levensduur: Door de hoge kwaliteit en gebruik van de beste materialen hoeft u een diamantschijf niet vaak te vervangen.

In ons assortiment vindt u onder andere diamantschijven van 80 mm, 125 mm, 150 mm en 180 mm.

 

ADVIES over diamantschijven

Heeft u vragen omtrent de diamantschijven in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.