Ruilen en retourneren

U  mag uw bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd retourneren. Dit kan of door het zelf langs te brengen of door het per post of andere koeriersdienst te laten bezorgen. 

Wanneer u  ervoor kiest de artikelen langs te brengen, zorg er dan voor dat u de pakbon meeneemt . Bij het retourneren zullen het aankoopbedrag en de betaalde bezorgkosten op uw bankrekening worden teruggestort. Wegens veiligheidsoverwegingen geven wij geen contant geld terug. 
Bij het terugsturen van artikelen dient er altijd een kopie van de pakbon toegevoegd te worden. 

Stuur de artikelen goed verpakt in de originele verpakking en onder vermelding van uw ordernummer naar:

WallProducts
Tingietersstraat 20 
8601 WJ Sneek

Wanneer u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringkosten  onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Let op: De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Indien wij uw retour verwerkt hebben zult u  een mail vanuit ons ontvangen. Het geld zal binnen 14 dagen dagen na ontbinding op uw rekening staan.
Let op: Heeft u uw bestelling  met creditcard betaald, dan zijn uw bankgegevens niet bekend bij ons. Geef ons in dit geval uw rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder door.

Stuur de artikelen altijd in de originele verpakking terug. Wij kunnen artikelen die  beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren.

Vermeld bij het retourneren altijd de reden van retour: 

  1. Verkeerde keuze
  2. Defect/beschadigd bij ontvangst
  3. Artikel niet compleet
  4. Verkeerd artikel ontvangen
  5. Andere reden, namelijk...

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.