Spiraalankers

Bij Wallproducts hebben we een ruim aanbod spiraalankers om op een duurzame manier scheuren in gevels te herstellen. Met een spiraalanker maak je de gevel weer stabieler en steviger door extra versteviging. Een spiraalanker is niks anders dan een wapeningsstaaf van roestvast staal die achteraf in metselwerk toegepast kan worden. Ons aanbod spiraalankers zijn er voor verschillende voeghoogtes van zes tot veertien millimeter of hoger. Liever spiraalankers met alle andere benodigheden voor scheurherstel? Bekijk dan ons kant-en-klare aanbod spiraalanker set.


Voordelen spiraalankers

Eén van de voordelen van spiraalankers is dat het duurzaam toegepast kan worden. Geen machines of ander zwaar geschut die vele trillingen in de grond veroorzaken. Geen geluidoverlast en zware trillingen in de grond, wel zo fijn voor het milleu. Daarnaast kunt u de spiraalankers gemakkelijk aanbrengen. Er hoeft enkel en alleen voegen tot halverwege weg te worden geslepen om de spiraalankers aan te brengen. Door het roestvast materiaal bent u verzekerd van roestvrije en stevige spiraalankers. Niks voor niks zijn de spiraalankers zeer geliefd bij bouw- en rennovatiebedrijven. Bestel vandaag nog uw spiraalankers om zo snel mogelijk scheuren in de gevel te repareren.

 

Wanneer spiraalankers toepassen?

Wanneer u de scheur in de gevel wilt herstellen met spiraalankers is het eerst van belang om de oorzaak te achterhalen. De scheuren op een duurzame manier herstellen met spiraalankers pakt namelijk de oorzaak niet aan. Achterhaal dus de oorzaak en los het probleem op. Verschillende oorzaken van scheuren in de gevel kunnen namelijk verschillen tot bouwwerkzaamheden in de buurt of stevige boomwortels. Eenmaal de oorzaak achterhaald en opgelost? Mooi! Nu kunt u met spiraalankers de scheuren in de muur herstellen. Op de verschillende productpagina’s van de spiraalankers staat precies de gebruikersaanwijzing voor optimale toepassing. Zo weet u gemakkelijk per product de toepassing en staat u niet voor verassingen.

 

Advies nodig?

Wanneer u advies nodig bent of vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen via de contactpagina. We willen namelijk dat u zonder onduidelijkheden bezig gaat met spiraalankers om de scheuren in de gevel te herstellen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.