WOKKELVORMIGE RENOVATIESPOUWANKERS

De wokkelvormige spouwankers van WallProducts zijn gemaakt van RVS en zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Door de hoge kwaliteit zijn onze spouwankers uitermate geschikt voor het duurzaam renoveren van gevels. Elke wokkelvormige spouwanker heeft zo zijn eigen dikte en is ook te verkrijgen in verschillende lengten. Welke dikte voor uw renovatie geschikt is hangt af van het type muur of gevel. Meer informatie hierover vindt u hieronder. Bekijk ons assortiment spouwankers en diverse hulpmiddelen.  

Spouwanker

VERSCHILLENDE SOORTEN WOKKELVORMIGE RENOVATIESPOUWANKERS

In ons assortiment vindt u wokkelvormige spouwankers van verschillende dikten. Ook is elke dikte weer verkrijgbaar in diverse lengtes. Wat voor gevel u ook wilt renoveren, de spouwankers van WallProducts maken het mogelijk. Maar welke spouwanker is geschikt voor u? We lopen de verschillende spouwankers kort langs:

  • Wokkelvormige spouwanker RVS 8mm: bij binnenblad van metselsteen
  • Wokkelvormige spouwanker RVS 10mm: bij binnenblad van kalkzandsteen of cellenbeton/gasbeton (Ytong)

Naast de spouwankers vindt u in ons assortiment ook een indrijfhulpstuk om de spouwankers aan te brengen, SDS boren voor het boren van de opening voor spouwankers en een trekproefmeter om de uittrekwaarde te kunnen meten.  

ADVIES

Heeft u vragen met betrekking tot de wokkelvormige spouwankers van WallProducts? Neem dan gerust contact met ons op via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.