Fischer

Fischer biedt oplossingen voor de aannemer, constructeur, industrie en de doe-het-zelver. Fischer is een groot internationaal bedrijf met verschillende dochterondernemingen. Ze hebben passende producten voor automotive systemen, geven consultants en hebben een algemeen bedrijf rondom techniek: Fischertechniek. Dit geeft wel aan hoeveel kennis dit merk in huis heeft.

 

Kennis

Vanwege de jarenlange ervaringen en de brede focus op meerdere doelgroepen heeft Fischer veel kennis in huis. Fischer heeft dan ook een productvinder op hun website waarbij u het juiste product kunt vinden voor uw opdracht. Voornamelijk voor de doe-het-zelver een fijne uitvinding omdat u zich niet hoeft te verdiepen in de jungle aan bouwproducten.

Wij willen u ook graag voorzien van informatie wanneer u vragen heeft over een product. We hebben dan ook zo veel mogelijk informatie over ons aanbod Fischer producten geschreven op onze productpagina. Bekijk bijvoorbeeld hier Fischer VBS Pluganker 8 x 285 met uitgebreide informatie en video. We zijn dan ook trots op de samenwerking met Fischer waarbij we ook streven om te blijven innoveren met de juiste kennis.

 

Ons aanbod Fischer

Bij Wallproducts zijn we voornamelijk blij om de plugankers van Fischer aan te kunnen bieden vanwege de hoge kwaliteit. We hebben verschillende lengtes in ons assortiment waardoor u altijd twee geveldelen kunt verankeren. Bekijk hieronder ons aanbod Fischer producten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Fischer? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC AdamasBorgh - Helifix - Prochemko - Spero - Spit - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.