Bouwstofzuiger met stopcontact

We hebben een bouwstofzuiger met stopcontact van de merken Spit en Starmix. Met de mogelijkheid om elektrische apparaten in het stopcontact van de bouwstofzuiger te plaatsen kunt u altijd stofvrij werken. Neem bijvoorbeeld stofzuiger Spit voor voegenfrees die veelal wordt gebruikt om stofvrij voegen eruit te slijpen. Ons aanbod bouwstofzuigers met stopcontact zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken voor het afzuigen van stof tijdens  boor-, frees, slijp- of zaagwerk. Bekijk ons aanbod bouwstofzuigers met stopcontact hieronder op deze pagina.

Bouwstofzuiger met stopcontact voor stofafzuiging

Een bouwstofzuiger met stopcontact is uitermate geschikt voor stofafzuiging direct aan het elektrische apparaat. Zo kunt u gemakkelijk stofvrij boren, frezen, slijpen en zagen zonder dat u de elektrische apparaten via haspels moet aansluiten op de elektriciteit. Tevens zijn onze bouwstofzuigers met stopcontact geschikt voor de zwaarste inzet in de industrie, werkplaats of op de bouw. Dit wil zeggen dat beton, gips, steen, cement, hout en lak gemakkelijk opgezogen kan worden. Daarnaast hebben de bouwstofzuigers met stopcontact ook automatische reiniging waardoor u altijd, zonder onderbrekingen, met volle zuigkracht kunt werken. Kortom, de perfecte stofzuiger voor de bouw om een gezonde en veilige werkplek te creëren.

 

M klasse bouwstofzuigers met stopcontact

Al onze bouwstofzuigers met stopcontact van de merken Spit en Starmix zijn van M klasse stofzuigers voor de bouw. Dit wil zeggen dat de stofzuiger uitermate geschikt is om houtstoffen, stoffen van plamuren, vulmaterialen, lak, gips, cement, tegellijm en verven op te zuigen. Samen met de automatische reinigingssystemen van de bouwstofzuigers zorgt dit ervoor dat de u altijd stofvrij kunt werken zonder tegenstribbelingen. Lees met name de specificaties en eigenschappen per bouwstofzuiger aandachtig door op de productpagina. Heeft u alsnog vragen of onduidelijkheden over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies.

Bekijk ook deze pagina's over bouwstofzuigersBouwstofzuigerBouwstofzuiger met zelfreinigend filterStarmix bouwstofzuiger en Spit bouwstofzuiger.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.