Onze merken

WallProducts streeft erna om voor elke situatie het juiste product te kunnen aanbieden.
Dit betekent dat we producten van verschillende leveranciers verkopen waarbij  de bewezen kwaliteit het belangrijkste criterium voor opname in ons assortiment is.


ABC ADAMAS heeft in korte tijd naam gemaakt als complete aanbieder met een aantrekkelijk assortiment muurherstelproducten.


Spytze is een bekende  naam op het gebied van voegverwijderingsgereedschap. WallProducts levert dan ook diverse modellen van dit merk.
De gereedschappen van Spit staan bekend om hun hoge prestaties.Starmix heeft een volledig assortiment stofzuigers die voldoen om uw werk stofvrij te kunnen uitvoeren.


Fischer Benelux is een internationale speler op het gebied van bevestigingsmaterialen. Uit het Fischer assortiment leveren wij de VBS-M en VBS renovatiespouwankers. Prochemko is producent van professionele reinigings en impregneer producten. WallProducts  levert  speciaal voor het reinigen en hydrofoberen van de gevel een heel pallet aan passende producten.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf je in voor de Wallproducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie