Onze merken

WallProducts streeft erna om voor elke situatie het juiste product te kunnen aanbieden.
Dit betekent dat we producten van verschillende leveranciers verkopen waarbij de bewezen kwaliteit het belangrijkste criterium voor opname in ons assortiment is. We zijn dan ook erg trots om deze merken voor u te kunnen presenteren. Graag stellen we onze merken dan ook even kort aan u voor:


ABC ADAMAS heeft in korte tijd naam gemaakt als complete aanbieder met een aantrekkelijk assortiment muurherstelproducten. Graag meer weten? Lees meer op deze pagina over ABC Adamas.


Spytze is een bekende  naam op het gebied van voegverwijderingsgereedschap. WallProducts levert dan ook diverse modellen van dit merk. Lees op deze pagina over Spytze meer informatie.
De gereedschappen van Spit staan bekend om hun hoge prestaties. Benieuwd naar ons aanbod Spit? Bekijk op deze pagina over Spit ons productaanbod.Starmix heeft een volledig assortiment stofzuigers die voldoen om uw werk stofvrij te kunnen uitvoeren. Graag ons aanbod Starmix stofzuigers bekijken? Bekijk op deze pagina over Starmix ons productaanbod.


Fischer Benelux is een internationale speler op het gebied van bevestigingsmaterialen. Uit het Fischer assortiment leveren wij de VBS-M en VBS renovatiespouwankers. Kom op deze pagina over Fischer meer te weten over ons productaanbod.Prochemko is producent van professionele reinigings en impregneer producten. WallProducts levert  speciaal voor het reinigen en hydrofoberen van de gevel een heel pallet aan passende producten. Lees op deze pagina over Prochemko meer over ons productaanbod van dit merk.


Borgh is specialist in bevestigingen. WallProducts levert de Facamax renovatieankers uit het Borgh assortiment. Lees meer op deze pagina over Borgh.Helifix-producten voor muurrenovatie worden regelmatig in het bestek opgenomen. Op deze pagina over Helifix leest u meer over ons merk.


Spero levert professionele gereedschappen voor bouw en industrie. Met name de Spero voegfreesmachine is een gewild en verkocht product. Lees hier meer op deze pagina over Spero.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.