Spytze

Spytze staat bekend om de kwalitatief goede voegverwijderingsgereedschap. Als u Spytze in Google opzoekt zult u geen website vinden aangezien het een merk van Diaber is. Diaber is gevestigd in Numansdorp onder de rook van Dordrecht en is daardoor een echt Nederlands bedrijf. Het richt zich met een breed en variërend bod op de markt in Benelux.

 

Ervaring Spytze

Het bedrijf Diaber is met hun merk Spytze een grote speler in de markt met jarenlange ervaring aangezien het bedrijf al 33 jaar bestaat. Na de behoefte van een krachtige sloophamer is het merk Spytze ontstaan. Wat begon als ‘bouwbedrijf Zoetermeer’ is uitgegroeid tot dé leveranciers van veel gereedschap producten zoals de voegenhamers. Het is dan ook niet zomaar dat wij een groot assortiment voegenhamers aanbieden. We streven ook graag naar stevige voegenhamers waardoor de mensen op bouwplaatsen altijd door kunnen werken.

We hebben een groot assortiment voegenhamers die ideaal te gebruiken zijn bij harde voegen in muren of gevels. Sommige voegenhamers beschikken over een afzuigkap waardoor er altijd stofvrij gewerkt kan worden. Kenmerkend van Spytze voegenhamers zijn de directe trillingen waardoor er precies en comfortabel gewerkt kan worden. Geen frustraties meer en lang wachten voordat u de voeg er eindelijk uit hebt.

 

Ons aanbod Spytze bij Wallproducts

Bekijk hieronder ons aanbod voegenhamers van Spytze en lees meer informatie op de productpagina.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Spytze? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Borgh - Fischer - Helifix - Prochemko - Spero - Spit - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.