Steenpasta

Op zoek naar steenpasta om de muur weer als nieuw te herstellen? We hebben een variërend aanbod repartiemortel in een acht kleuren die u kunt mengen tot de gewenste kleur. Een geboord gat, verschilvering door vorst of andere beschadigingen kunnen gemakkelijk in de juiste kleur worden hersteld. Door de natuurlijk werking van de steenpasta krijgt het dezelfde kleur, verwering en vervuiling als de andere bakstenen. Zo wordt er voorkomen dat u een paar gloednieuwe stenen hebt tussen de merendeels oude bakstenen. Bekijk hieronder ons assortiment steenpasta met basiskleuren die gemakkelijk tot elke kleur gemengd kan worden.

 

Waarom steenpasta van Wallproducts?

We hebben een variërend aanbod van steenpasta met acht basiskleuren van het merk ABC Adamas. Een merk dat zich heeft bewezen in de loop der jaren als een betrouwbaar merk voor bouw- en restauratiebedrijven. Met de steenreparatiemortel kunt u steenpasta in veel kleuren toepassen. Daarnaast is de natuurlijke werking van steenpasta ook een heel groot voordeel. Door de samenstelling heeft de steenpasta het DNA overgenomen van de baksteen waardoor het altijd een natuurlijke werking behoudt. Wel zo mooi dat de baksteen met steenpasta na verloop van tijd gewoon mee vervuild en verkleurd. Een mooie gevel met bakstenen waarvan er enkele uitspringen door de onnatuurlijke mooie felle kleur is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. Een baksteen met een boorgat of beschadiging dat opvalt wilt u natuurlijk niet extra benadrukken met een ‘perfecte’ baksteen.

 

Vragen over steenpasta?

Benieuwd naar de samenstelling van de steenpasta? Per steenpasta kunt u op de productpagina een document in PDF uploaden om de samenstelling te zien. Hierin staat tevens de toepassing van de steenpasta nauwkeurig beschreven. Mocht u echter toch nog ergens vagen over hebben, neem gerust contact met ons op. We willen niet dat u voor verassingen komt te staan. Bij de extreem warm weer ligt het gevaar namelijk op de loer dat de steenpasta te snel uitdroogt. Voorkom dat u de steenpasta verkeerd toepast en neem contact met ons op via de contactpagina.


Bekijk hier meer pagina's over steenreparatie: Baksteen gaten vullenBaksteen reparatieReparatiepasta baksteen en Steenreparatie.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.