Baksteenreparatie

Een tijdje terug een mooi buitenschilderij ophangen op de buitenmuur en nu toch graag eraf halen? Of na een strenge winter erachter gekomen dat de bakstenen kapot zijn door vorst? Er zijn veel redenen waarom bakstenen kapot kunnen zijn. Hoe dan ook, u wilt graag de baksteen repareren. Met baksteenreparatie van Wallproducts kan dit zeer gemakkelijk en snel. Bekijk hieronder ons aanbod baksteenreparatie om uw baksteen te repareren. Mocht u echt scheuren in de gevel hebben en deze willen herstellen verwijzen we u graag door naar ons aanbod scheurherstel producten.

 

Gemakkelijk en snel repareren

Met acht basiskleuren steenreparatiemortel die eventueel ook nog met elkaar gemengd kunnen worden is er altijd wel een kleur die bij uw muur past. Als het nou gaat om een boorgat op een rode gevel of een gebroken baksteen door de vorst op een witte bakstenenmuur, de baksteen kan gerepareerd worden met de juiste kleur. De steenmortel kunt u met water mengen en vervolgens op de baksten sprayen met bijvoorbeeld een plantenspuit. De mortel moet namelijk aan elkaar blijven kleven wanneer een kleine hoeveelheid in de hand bij elkaar geknepen wordt. Binnen drie tot vijf uur moet de mortel helemaal opgedroogd zijn. Bij een hoge temperatuur zoals op een warme zomerdag is het belangrijk om regelmatig nat te houden zodat het niet te snel uitdroogt.

 

Ons productaanbod baksteenreaparatie

Bij Wallproducts hebben we alleen kwaliteitsproducten van het merk ABC Adamas voor baksteenreparatie. ABC Adamas is een betrouwbaar merk dat zeer wordt gewaardeerd in de bouw- en rennovatiebranche. Ze hebben de focus op scheurherstel waaronder dus baksteenreparatie. Door de jarenlange ervaring en door goed te luisteren naar de doelgroep hebben ze kwalitatief goede producten die hun dienst zeker hebben bewezen. U kunt dus met veel vertrouwen bakstenen repareren.

 

Advies voor baksteenreparatie?

Heeft u vragen over de samenstelling of toepassing van de baksteenreparatiemortel? Op de productpagina’s van de mortel staat nog meer informatie met onder andere een handleiding die in PDF te downloaden is. In dit PDF bestand kunt u meer lezen over de toepassing en samenstelling. Mocht u na het lezen van de productenpagina en het PDF bestand nog steeds vragen hebben kunt u contact met ons opnemen. Via onze contactpagina kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons opnemen. We helpen u graag met uw vragen en onduidelijkheden.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.