Stofvrij voegen uitslijpen

Met ons grote aanbod voegenhamers en muurfrezen kunt u gemakkelijk stofvrij voegen uitslijpen. We hebben hiervoor alleen maar producten van A-merken geselecteerd. Voegenhamers van Spytze of een muurfrees van Spit, u kunt gemakkelijk stofvrij voegen uitslijpen. Stofvrij voegen uitslijpen heeft vele voordelen. Want stofvrij voegen uitslijpen scheelt niet alleen opruimen maar draagt ook nog eens bij aan een gezondere werkomgeving.

Stofvrij voegen uitslijpen met voegenhamers

Met ons aanbod voegenhamers kunt u gemakkelijk stofvrij voegen uitslijpen. Met een zogeheten afzuigkap kunt u stofvrij voegen uitslijpen. Bij de Spytze MD16+ is de afzuigkap voor stofvrij werken al inbegrepen. De Spytze MD16+ wordt standaard meegeleverd met een ingebouwde zeef om zand in de hamer tegen te gaan. Hierdoor kun je zonder enige moeite stofvrij voegen uitslijpen. Bij de Spytze MD22, Spytze MD16 en Atlas Copco RRC13 is de afzuigkap niet standaard inbegrepen. Echter kunt u de afzuigkap bij deze voegenhamers wel bijbestellen zodat u alsnog stofvrij voegen kunt uitslijpen.

 

Stofvrij voegen uitslijpen met een muurfrees

Naast voegenhamers kunt u ook stofvrij voegen uitslijpen met een diamantschijf. We hebben muurfrezen van diverse A-merken. Bijvoorbeeld de Spit D90 sleuvenzaag waarbij u met de stofzuiger AC1630 gemakkelijk stofvrij voegen kunt uitslijpen. Of bekijk de Arbortech AS170 die met de stofkap ook gebruikt kan worden om stofvrij voegen uit slijpen. Uiteraard hebben we naast de voegenhamers en muurfrezen ook bouwstofzuigers om stofvrij te werken. Niet alle bouwstofzuigers zijn speciaal ontworpen om stofvrij voegen uit te slijpen maar deze bouwstofzuigers zorgen wel voor een stovrije werkplek.

 

Advies en vragen over stofvrij voegen uitslijpen

Wilt u graag meer advies over ons aanbod? Of wilt u graag meer informatie om stofvrij voegen uit te slijpen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van stofvrij werken en denken graag met u mee.


Bekijk ook deze pagina's over voegverwijderingPneumatische voegenhamer, Voegen verwijderen machine en Voegenhamer lucht.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.