Helifix

Helifix is een bedrijf dat al ruim 30 jaar voorop loopt op gebied van verankeringen, bevestigingen en reparatiesystemen voor metselwerk. Alles wat u nodig bent om scheurtherstel in muren te herstellen of om spouwmuren te verankeren. Hun productaanbod bestaat uit mortels, harsen en renovatieproducten.

 

Total Wall

De oprichting van Helifix was op 12 maart 1984 in Engeland. Na vele ontwikkelingen in het zowel het bedrijf als het bedrijf zijn ze in 1995 een samenwerking begonnen met het Nederlandse bedrijf Total Wall. Dit is dan ook hét bedrijf voor Nederland en Duitsland als het gaat om renovatieproducten en mortels.

Total Wall heeft al meer dan 25 jaar ervaring om onveilige gevels weer stevig en veilig te maken. Met de Helifix wapeningstaven kunnen de scheuren in de muur worden hersteld. Total Wall kan hierbij het hele proces van muurherstel begeleiden met de producten maar ook advies.

 

Ons aanbod Helifix

We bieden voornamelijk de roestvrije wapeningsstaven met hoge treksterkte aan. Vanwege de hoge kwaliteit wapeningsstaven zijn we erg trots om dit product aan u te kunnen aanbieden. Hieronder ons aanbod Helifix producten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Helifix? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Borgh - Fischer - Prochemko - Spero - Spit - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.