Spouwhaken met schroefdraad

Met kwaliteit hoog in het vaandel hebben we een ruim aanbod spouwhaken met schroefdraad. We hebben bijvoorbeeld RVS spouwankers van spiraalvormige roestvast staal met aan beide zeiden een punt. Maar we hebben ook een spouwhaak met plug dat bestaat uit een kunststof huls en RVS schroefdraad. Met een ruime keuze vindt u bij ons altijd de juiste spouwhaken met schroefdraad.

Spouwhaken met schroefdraad van RVS

Wanneer u op zoek bent naar stevige spouwhaken met schroefdraad zijn de wokkelvormige renovatiespouwankers in ons assortiment een goede keuze. We hebben zowel asymmetrische als symmetrische spouwankers van het merk ABC Adamas in verschillende afmetingen. Een bekend merk dat zeer populair is bij bouw- en restauratiebedrijven. Niks voor niks zijn deze spouwhaken een geliefd product. Voor de toepassing van deze spouwhaken met schroefdraad is het aan te raden om gebruik te maken van een indrijfhulpstuk. Het helpt om de spouwhaken met schroefdraad op de juiste wijze aan te brengen. Kijk voor meer gedetailleerde eigenschappen en de toepassing op de productpagina’s. Kwaliteit verzekerd!

 

Spouwhaken met schroefdraad en plug

We hebben een variërend assortiment spouwhaken met schroefdraad en een plug van het merk Fischer. Dit zijn spouwhaken waarbij u de schroefdraad in de plug kunt bevestigen. Deze spouwhaken met schroefdraad bestaan uit een injectiehuls van kunststof en profieldraad van RVS. Het grote voordeel van deze spouwhaken met schroefdraad en de plug is dat het spreiddrukvrij wordt bevestigd. Dit wil zeggen dat de kans op afbrokkelen van losse stukjes of scheurvorming in de bestaande muur nihil is. Benieuwd hoe het toegepast moet worden? Kies uw gewenste spouwhaken met schroefdraad van merk Fischer en bekijk meer gedetailleerde informatie op de productpagina.

 

Deskundig advies

Na het bekijken van specificaties en toepassingen op de productpagina’s nog steeds vragen of onduidelijkheden over ons aanbod spouwhaken met schroefdraad? We verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via de contactpagina.


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatie spouwmuurankersRenovatieankerSpouwanker renovatie, Spouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.