RVS spouwankers

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goede RVS spouwankers bent u bij Wallproducts op het goed adres. We hebben namelijk een ruim aanbod RVS spouwankers van het merk ABC Adamas met verschillende diktes wokkelvormige renovatiespouwankers. Door de hoge kwaliteit van de RVS spouwankers zijn ze uitermate geschikt voor het duurzaam renoveren van gevels. Het is ook niet zomaar dat de RVS spouwankers zeer geliefd zijn bij bouw- en renovatiebedrijven.

Ons aanbod RVS spouwankers

Onze RVS spouwankers met verschillende diktes zijn geschikt voor een binnenblad van metselsteen, kalksteen, cellenbeton of gasbeton. Door de spiraalvorm is er een droge verbinding wanneer het wordt aangebracht met een voorgeboord gat. Naast ons grote assortiment RVS spouwankers bieden we graag het totale aanbod voor spouwankers en spouwmuurrenovatie aan. Met diverse hulpmiddelen zoals een indrijfhulpstuk voor spouwankers, een trekproefmeter en een ruim aanbod SDS boren heeft u alle benodigdheden om een spouwmuurrenovatie gemakkelijk en snel uit te voeren.

 

Toepassing RVS spouwankers

Voordat u de RVS spouwankers wilt toepassen is het allereerst belangrijk om de hardheid van zowel de binnen- als de buitenmuur te achterhalen. Hierdoor wordt de juiste boordiameter en dikte van de RVS spouwankers bepaald. Vervolgens kunt u gaten boren om de RVS spouwankers aan te kunnen brengen. Daarna kunt u met één van de uiteinden van een roestvaste spouwanker het indrijfhulpstuk aanbrengen. Nu kunt u met een indrijfhulpstuk en de slagboormachine op hamerstand de RVS spouwankers helemaal naar binnen drijven. Wanneer u het boorgat vervolgens wilt verbloemen is dat mogelijk met steenpasta. Zo zijn de werkzaamheden van de spouwanker renovatie nauwelijks terug te zien.

 

Contact opnemen

Voor informatie over de RVS spouwankers verwijzen we u door naar de desbetreffende productpagina’s. Hier is meer informatie en bijgevoegde documenten te vinden de mogelijk uw vragen en onduidelijkheden beantwoorden. Mocht u echter nog steeds vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen via de contactpagina. We helpen u graag!


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatieanker, SpouwhaakSpouwhaak met plug, Spouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.