Reparatiemortel

Scheuren in de muur komen veel voor. Meestal is de schade aan de muur eenvoudig te herstellen. Door het aanbrengen van wapenings- en herstelmortel kunnen scheuren in de gevel of muur vakkundig en blijvend worden hersteld en ontstaan nieuwe scheuren niet snel. Bij Wallproducts vind je de producten die je nodig hebt om de scheuren te herstellen. Van spiraalankers tot steenpasta, we hebben alle benodigheden voor vakkundig scheurherstel.

REPARATIEMORTEL VOOR SCHEURREPARATIE

Scheuren in de muur kunnen wijzen op problemen met de fundering. Als dit het geval is, kunt u het beste de oorzaak aanpakken. Wanneer de situatie stabiel is, kan gestart worden met de reparatie van de wand of gevel. Bij Wallproducts vind je reparatiemortels en andere producten voor het repareren en verwijderen van scheuren in de muur. De reparatiemortels zijn niet alleen vochtbestendig, ze zorgen ook voor een duurzame recycling. Bekijk ons assortiment en bestel de producten via onze webshop.

REPARATIEMORTEL VOOR WANDPRODUCTEN

Bij Wallproducts vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van scheurreparatie. Wij verkopen producten van topmerken zoals ABC Adamas, Starmix, Fischer, Spero, Spit, Borgh Spytze en Prochemko. Heeft u vragen over de producten of weet u niet welke producten u nodig heeft? Of kunnen we je ergens anders helpen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Onze specialisten adviseren u graag. Als klant profiteert u van onze expertise op het gebied van scheurherstel en helpen wij u aan een goed eindresultaat.


Bekijk ook eens deze pagina's over mortel: Renovatiemortel, Reparatiepasta baksteen, AnkermortelVerankeringslijm en Voegmortel buitenmuur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.