Reparatiepasta baksteen

Op zoek naar reparatiepasta voor de baksteen? Zorg dat uw baksteen er weer als vanouds uit ziet met de steenreparatiemortel van het merk ABC Adamas. Met acht basiskleuren kunt u gemakkelijk de juiste kleur mengen tot de kleur van de baksteen. Met de handige kleurenwaaier is de juiste kleur maken kinderwerk. Bekijk hieronder ons aanbod reparatiepasta voor bakstenen.

 

Waarom reparatiepasta voor de baksteen?

Reparatiepasta voor de baksteen kunt u gebruiken wanneer u een gat in de muur heeft geboord. Destijds tot groot genoegen een mooi schilderij opgehangen maar na verloop van tijd toch de schilderij weggehaald met als resultaat een gat in de muur. U kunt dit gemakkelijk weer dicht maken met de juiste kleur waarna niemand zal weten dat er ooit een schilderij heeft gehangen. Beschadigingen door scheuren in de muur of stenen waarbij door de vorst schilfers zijn afgeknapt kunt u ook zeer gemakkelijk herstellen. De reparatiepasta kunt u simpel mengen met water. Nadat u de reparatiepasta voor de muur heeft klaargemaakt kunt u het goed gedoseerd toepassen met bijvoorbeeld een plantenspuit. Met een droogtijd van drie tot vijf uur heeft u relatief snel een baksteen gerepareerd met pasta.

 

Reparatiepasta met natuurlijke werking

Bij ieder nieuw huis wordt de kleur van de bakstenen na verloop van tijd anders. Door wind, regen, zon en andere weertypes gaan de bakstenen verkleuren en wellicht vervormen. Wanneer u dus een baksteen met een gat of andere beschadiging gaat herstellen wordt het lastig om het weer van afgelopen jaar toe te passen. Bang dat u gloednieuwe bakstenen naast de huidige bakstenen krijgt? Wees daar niet bang voor. De reparatiemortel heeft dezelfde werking als de bakstenen. Door alle weertypes zal de baksteenreparatiemortel gewoon meegaan verkleuren. Kortom, de reparatiepaste gedraagt zich als een echte baksteen met dezelfde verwering, verkleuring en vervuiling.

 

Vragen over reparatiepasta voor de baksteen?

Heeft u vragen over de samenstelling of toepassing van reparatiepasta voor de baksteen? We helpen u graag om onduidelijkheden of vragen helder te maken. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina.


Bekijk hier meer pagina's over steenreparatie: Steenreparatie.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.