Gevel impregneren

Wilt u de gevel impregneren? Bij Wallproducts hebben we daarvoor alle producten onder één dak. De oude gevel met groene aanslag een mooiere en stevigere uitstraling geven, daar helpen wij graag aan bij met onze producten. We bieden dan ook een totaalassortiment aan met allerlei A-merk producten voor het impregneren van uw gevel. Door de gevel te impregneren zorgt u dat de gevel waterafstotend wordt en beter bestand is tegen verschillende weertypes


impregneren gevel

Na hard werken en vele uurtje de gevel gereinigd en weer opnieuw gevoegd mag het resultaat er vast en zeker zijn. U wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Voorkom dan ook dat u binnen aanzienlijke tijd weer bezig moet en impregneer de gevel. De gevel impregneren zorgt ervoor dat de muur beter bestand is tegen alle typen weer en hierdoor dus minder snel groene aanslag zal krijgen. Door uw gevel te impregneren blijft de muur langer mooi en scheelt het later flink in onderhoud. Niet alleen voor de uitstraling een plus punt, het verstevigd ook de muur omdat de gevel minder te verduren krijgt door het beschermlaagje. Bekijk hieronder ons aanbod impregneer producten.

 

HOE WERKT IMPREGNEREN PRECIES?

Door de gevel te impregneren voorkomt u dat mos en algen sneller toeslaan, hoe werkt dit precies? De vloeistof van impregneermiddel trekt diep in de stenen en maakt daarbij ook een laag aan. Die laag houdt water tegen waardoor algen en mos minder kans maken aangezien deze groene aanslag types water nodig zijn om te groeien.

 

VOORDELEN GEVEL IMPREGNEREN

Bijkomend voordeel door de gevel te impregneren, het houdt de bakstenen steviger omdat deze minder worden belast met optrekkend vocht en harde windstoten. Bakstenen repareren naar verloop van tijd is dus minder snel nodig. Het heeft dus niet alleen een visueel voordeel omdat de muur mooi schoon blijft maar versterkt ook de gevel. Zo blijft de waarde van huizen in tact, mits de muren ook geen scheuren of verzakking vertonen.


Advies

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel reinigen voegen en impregneren


Heeft u nog ergens vragen over of zou u ergens nog meer informatie over willen hebben? Neem contact met ons op via de mail info@wallproducts.nl of bel naar 088-1112555. We helpen u graag en willen er graag voor zorgen dat u niet met vragen zit.


MEER INFORMATIE OVER gevelonderhoud?

Bekijk ook eens deze pagina'sBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevelonderhoud, Hydrofoberen gevel, Ankermortel en Voegmortel buitenmuur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.