Gevel chemisch reinigen

Bij Wallproducts bent u op de juiste plek om de gevel chemisch te reinigen met verschillende A-merken zoals Promchemko. We hebben een variërend aanbod chemische gevelreinigingsproducten die voor elke situatie geschikt is. Ieder reinigingsproduct heeft weer een andere samenstelling met verschillende werkingen. Met ons aanbod kunt u dus in principe alle gevels schoonmaken. Impregneren van de gevel is ook mogelijk. Bekijk hieronder ons aanbod chemische gevelreiniging en bekijk de unieke eigenschappen per product.

 

Voordelen werking gevel chemisch reinigen

De grote voordelen van chemisch reinigen ten op zichtte van een hogedrukspuit is voornamelijk de werking en toepassing. Door de gevel chemisch te reinigen weet u zeker dat het goed schoon is en er geen kleine algen achter blijven. Daarnaast heeft u met chemische gevelreinigingsproducten die impregnatievloeistoffen bevatten het voordeel dat het de gevel schoon houdt. Impregneren van de gevel zorgt er namelijk voor dat het ook de komende tijd beter beschermd is tegen weer. Niet alleen houdt het de gevel schoon, het verstevigd ook de gevel omdat er minder vocht in de muur kan trekken. Pak het dus gelijk goed aan en bescherm de gevel gelijk voor de komende tijd. Zo voorkomt u dat de gevel meermaals per jaar gereinigd moet worden.

 

Toepassing chemisch reinigen

Naast de voordelen van de werking is de toepassing ook een heel groot voordeel. Waar u anders een hoge drukspuit moet hebben om de gevel schoon te maken bent u nu enkel een kwast of borstel nodig. Ziet u het al voor zich? De op spattingen van groene algen en mos die niet alleen u vies maakt maar ook de grond. Bij een het reinigen van de gevel met chemische toepassing hoeft u alleen maar na te spoelen met een tuinslang die veel minder op spattingen veroorzaakt. Bespaar uzelf dus veel ergernis en rotzooi, kies ervoor om de gevel chemisch te reinigen met producten van Wall Products.


Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Productaanbod gevel chemisch reinigen

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel impregneren, GevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevelZelf gevel reinigen, Ankermortel en Voegmortel buitenmuur

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.