MUUR IMPREGNEREN

Een onbehandelde muur is vatbaar voor vocht, schimmel en andere beschadigingen. Door uw muur te impregneren beschermt u deze tegen deze schade. Bovendien kan impregneren ervoor zorgen dat uw muur een langere levensduur heeft en er mooier uit blijft zien. Onze webshop biedt een breed scala aan impregneermiddelen voor binnen- en buitenmuren, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw muur. Bekijk hieronder ons aanbod en bescherm uw muur vandaag nog!

 

MUUR IMPREGNEREN TEGEN VOCHT

Een muur die blootstaat aan regen en vocht kan leiden tot schimmelvorming en andere problemen. Met de producten van Wall Products kunt u uw muur beschermen tegen vocht en regen. Na het reinigen van de muur is het verstandig om de muur te impregneren. Dit maakt de muur waterafstotend en beter bestand tegen verschillende weertypes. Bekijk ons aanbod producten en leer de samenstelling en toepassing van elk product kennen.

Er zijn verschillende redenen om uw muur te impregneren tegen vocht:

Een muur die vaak blootstaat aan vocht of regen kan schade oplopen, zoals schimmelvorming. Het reinigen van de muur is een eerste stap om de muur weer in een goede conditie te krijgen. Maar om de muur echt te beschermen tegen toekomstige problemen is het aan te raden om de muur te impregneren. Dit maakt de muur waterafstotend en minder vatbaar voor schimmelvorming.


oude STENEN MUUR IMPREGNEREN

Houd uw stenen muur in goede conditie door deze te impregneren met de producten van Wall Products. Door de muur te impregneren maakt u deze waterafstotend en beter bestand tegen verschillende weertypes zoals regen en harde wind. Bekijk onze webshop voor een breed scala aan impregneermiddelen voor binnen- en buitenmuren.

Onbehandelde oude stenen muren zijn vatbaar voor vocht, schimmel en andere beschadigingen. Door de muur te impregneren beschermt u deze tegen deze schade en zorgt u voor een langere levensduur van uw muur.

De voordelen van oude stenen muur impregneren zijn niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. Door de oude stenen muur te impregneren wordt deze minder belast door intrekkend vocht en harde windstoten, waardoor reparaties in de toekomst minder snel nodig zijn. Bovendien kan impregneren ervoor zorgen dat de waarde van uw woning in stand blijft, mits er geen andere problemen met de muur bestaan.


HOE WERKT het IMPREGNEREN van een muur PRECIES?

Impregneren houdt in dat de muur wordt behandeld met een vloeistof die diep in de stenen trekt en een beschermende laag achterlaat. Deze laag houdt water tegen, waardoor de muur minder vatbaar is voor schimmelvorming en andere problemen veroorzaakt door vocht.

Door de muur te impregneren wordt deze beter beschermd tegen optrekkend vocht en regen. Hierdoor is de muur minder vatbaar voor schimmelvorming en andere problemen veroorzaakt door vocht. Ook kan het repareren van de muur in de toekomst minder vaak nodig zijn, omdat de muur beter bestand is tegen vocht en regen. Gebruik ons productoverzicht om het juiste product te kiezen.


VRAGEN?

Hebt u vragen over welk impregneermiddel het beste is voor uw muur of hoe het aan te brengen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u professioneel advies voor het aanbrengen van het impregneermiddel.

Kijk voor meer informatie deze pagina's over herstelLateiherstelScheur in muur reparerenScheurherstelWijkende murenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevel en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.