Zelf gevel reinigen 

Zelf de gevel reinigen met de producten van Wall Products. Door de loop der jaren kan de gevel verkleuren en verwilderen met bijvoorbeeld mos. Dit komt door de verschillende weertypes zoals harde wind, regen en de steeds grotere temperatuurverschillen. Maak uw gevel weer als nieuw en reinig zelf uw eigen gevel gemakkelijk en snel.

HOE WERKT HET?

We beschikken alleen over chemische reinigingsproducten zodat u grondig en gemakkelijk de gevel schoonmaakt. Wanneer u de gevel schoonmaakt met water doodt u de algen die de groene aanslag veroozaken niet goed. Daarnaast kunt u bij ons de gevel impregneren. Dit wil zeggen dat uw muur waterafstotend wordt gemaakt en daardoor geschikter wordt voor alle weertypes. De vloeistoffen kunt u mengen met water om vervolgens met een kwast of borstel aan te brengen. Voor de precieze werking verwijzen we u door naar het desbetreffende product waar de exacte samenstelling en gebruiksaanwijzingen zijn beschreven.

 

Zelf gevel reinigen is een vies werkje

U zult goed vies kunnen worden van het zelf reinigen van uw gevel wanneer u dit doet met een hogedrukspuit. U doet er wat dat betreft goed aan om te kiezen voor chemische gevelreiniging van ons. Het chemisch reinigen van uw gevel zorgt ervoor dat minder vies wordt aangezien de groene algengroei of mos niet alle kanten opspuit door een hogedrukspuit. Met chemisch reinigen brengt u de vloeistof aan met een borstel. Als het eenmaal ingetrokken is zult u het echter wel moeten afspuiten met een tuinslang. Omdat u vies kunt worden is het zelf reinigen van de gevel wel eervol werk, u hebt er immers veel voor moeten doen.

 

Houdt rekening met de ondergrond

Eenmaal uw eigen gevel weer schoon maar de ondergrond vies, dat wilt u toch niet? Bekijk dus goed bij het kiezen van de juiste gevelreiniger of het ook consequenties voor uw ondergrond heeft. Als u het niet vertrouwd kunt u het natuurlijk ook altijd goed bedekken met zeil zodat u geen risico’s neemt. We werken namelijk met alleen maar kwalitatief goede merken zodat wij er zeker van zijn dat uw gevel goed schoon wordt en blijft.


Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Producten voor zelf gevel reinigen

MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel impregnerenGevelonderhoudGevelreinigersHydrofoberen gevel, Ankermortel en Voegmortel Buitenmuur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.