Prochemko

Het internationale merk Prochemko staan vooral bekend om de reiniging en bescherming van gebouwen. Over heel Europa bieden ze hun producten aan voor reiniging en streven ze naar kwalitatieve reinigingen. We zijn dan ook heel blij dat we Prochemko kunnen aanbieden voor gevelreiniging. Door het brede aanbod van chemische gevelreiniging kunt u in principe elke gevel reinigen.

 

ons Aanbod Prochemko

Wij beschikken over een groot en variërend aanbod gevelreiniging van Prochemko. Hierdoor zult u altijd de juiste gevelreiniging hebben om de gevel weer als vanouds te laten stralen. Naast het reinigen van de gevel kunt u er ook voor kiezen om de muur waterafstotend te maken met de producten van Prochemko. Hierdoor is uw gevel bestand is tegen veel weertypes. Kortom, het totaal aanbod om de gevel te reinigen kunt u vinden bij Wallproducts.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk Prochemko? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.


ERVARING PROCHEMKO

Sinds 1845 is Prochemko al de specialist op gebied van onderhoudsproducten voor gebouwen. Ondanks de verkoop in heel Europa is het bedrijf makkelijk te bereiken aangezien ze een adres in Nederland hebben. In ’s-Hertogenbosch hebben ze een filiaal, zo kun je ze toch gemakkelijk in het Nederlands contacteren.  Echter staan wij bij Wallproducts ook graag klaar om u te voorzien van advies.

Prochemko produceert niet alleen de producten maar is ook het aanspreekpunt voor werkadviezen en verkrijgen van productinformatiebladen. Zelfs bij grote projecten is Prochemko het juiste aanspraakpunt voor, op verzoek, uitvoeren van tussentijdse- en eindcontroles. Er kan dus met recht worden gesproken over een grote speler in de reinigingsbranche. Niet alleen vanwege de jarenlange ervaringen en kwalitatieve producten maar ook vanwege de passende adviezen.

Bekijk ook eens deze merkenABC Adamas - Borgh - Fischer - Helifix - Spero - Spit - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.