Plug anker

Op zoek naar een mechanische plug anker voor het achteraf verankeren van twee geveldelen? We hebben een ruim aanbod plug ankers van het kwalitatieve merk Fischer. Door ons ruime aanbod aan spouwankers heeft u altijd een geschikte plug anker om twee geveldelen achteraf te verankeren. De plug anker uit ons assortiment bestaat uit een kunststof hulsel en een schroef van gegalvaniseerd staal voor een stevige verankering.

 

Chemisch anker plug: de sterke bevestigingsoplossing

Wanneer standaard pluggen en schroeven niet voldoen, is het tijd om te kiezen voor de superieure bevestigingskracht van een chemisch anker plug. Deze unieke bevestigingsmethode maakt gebruik van een speciale chemische substantie die, eenmaal uitgehard, zorgt voor een ongeëvenaarde grip in zelfs de meest uitdagende materialen. Of u nu bevestigt in poreus beton, holle muren of andere lastige oppervlakken, een chemisch anker biedt de betrouwbaarheid die u zoekt. Investeer in kwaliteit en zorg voor een solide en langdurige bevestiging met de chemisch anker plug.


Specificaties plug anker

We zijn blij dat we een ruim aanbod plug ankers kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een geschikte plug anker voor uw renovatieproject. Een plug anker van Fischer is altijd voorzien van een kunststof huls en roestvrije schroef. Door de spreiddrukvrije bevestiging van de plug wordt de kans op afbrokkelen van losse stukje of scheurvorming kleiner. U kunt al vanaf 188 millimeter een pluganker aanschaffen. De maximale lengte van de plugankers die wij aanbieden is 245 millimeter. Omdat u altijd meer dan één plug anker nodig bent verkopen we de plugankers altijd met een minimale afname van 100 stuks. Zo heeft u voor elke renovatieklus, waarbij u twee geveldelen achteraf moet verankeren, genoeg op voorraad. Niks voor niks wordt de plug anker ook wel een renovatieanker genoemd.

 

Toepassingen chemisch anker plug

Een chemisch anker plug kunt u gebruiken om een buitenmuur met de binnenste muur te verbinden. Door de plug ontstaat er minder frictie in zowel de binnen- als buitenmuur. Tevens is het toepassen van een plug anker snel en gemakkelijk. U hoeft immers het voorgeboorde gat niet na te spoelen met water of schoon te blazen. Als de plug eenmaal met zowel de binnen- als buitenmuur is bevestigd kan de schroef van gegalvaniseerd staal in de plug worden geplaatst. Om de plug anker optimaal toe te passen is het belangrijk dat zowel de plug als de schroef zo diep mogelijk is bevestigd. Er mag dus geen plug of schroef uit de buitenmuur steken. Ten eerste zijn beide muren hierdoor nog steviger en ten tweede kan zo de herstelwerkzaamheden mooier verbloemd worden met steenpasta.

 

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over een plug anker? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.


Lees meer informatie op pagina's van ankersRenovatie spouwmuurankersRVS spouwankersSpouwanker renovatie, SpouwhaakSpouwhaak met plug, Spouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.