Renovatieanker

Op zoek naar een renovatieanker voor professionele reparaties van gevels? Bij Wallproducts hebben we een ruim aanbod producten voor een spouwanker renovatie. We hebben bijvoorbeeld een ruime keuze RVS spouwankers met spiraalvorm maar ook een spouwhaak met plug in verschillende diktes. Wanneer u dus op zoek bent naar een geschikt renovatieanker heeft u bij ons genoeg keuze uit een variërend en kwalitatief goed aanbod.

Renovatieanker - spouwhaak

Een renovatieanker is niks anders dan een spouwhaak of spouwanker. Het enige verschil tussen een renovatieanker en spouwhaak is de benaming. Het doel is namelijk voor beide hetzelfde: de binnen- en buitengevel achteraf beter verbinden door te verankeren. Een renovatieanker wordt daarom ook achteraf gebruikt om beide gevels met elkaar te verbinden. Wanneer u een renovatieanker wilt gebruiken zonder plug kunt u kiezen uit onze asymmetrische en symmetrische renovatieankers van het bekende merk ABC Adamas. Een gewaardeerd merk dat zeer populair is onder de bouw- en restauratiebedrijven. U bent echter voor het aanbrengen van deze renovatieanker een indrijfhulpstuk nodig. 


Renovatieankers met plug

Naast de wokkelvormige renovatiespouwankers die hierboven zijn benoemd hebben we ook een variërend aanbod renovatieankers met plug. Deze renovatieankers met plug zijn van het kwalitatieve merk Fischer. Het bestaat uit een injectiehuls van kunststof en een schroef van roestvast staal. Door de spreiddrukvrije bevestiging voorkomt het afbrokkelen van losse stukjes of scheurvorming. Daardoor is de renovatieankers met plug van Fischer zeer geschikt voor onder andere oud metselwerk. De renovatieanker, die ook wel plug anker wordt genoemd, is door de kleine kans op scheuren in de gevel erg populair bij renovatie aan muren. Veel bouw- en restauratie bedrijven kiezen dan ook voor een renovatieanker met plug.


Meer informatie

Wilt u graag advies over de specificaties of toepassing van een renovatieanker? Op de productpagina’s zijn zowel de specificaties als de toepassing uitgebreid beschreven. Mocht u echter toch nog vragen of onduidelijkheden hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag!


Lees meer informatie op pagina's van ankersRenovatie spouwmuurankersSpouwankers per m2Spouwhaken met schroefdraadSpouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.