ABC Adamas

ABC Adamas is een gewaardeerd merk onder de bouw- en restauratiebedrijven in zowel Nederland als Duitsland. Ze richten zich voornamelijk op scheurherstel en materialen voor spouwmuurverankering. Naast de kwalitatief goede producten waar ze voornamelijk om bekend staan is het ook een bedrijf dat graag advies geeft. Ze denken graag mee in oplossingen voor de vakbedrijven en ZZP’s.


het merk voor bouw- en restauratiebedrijven

ABC Adamas is opgericht onder de naam van Total Wall, een bedrijf dat zich al jaren bezig houdt met schadeherstel van muren. Met deze jarenlange ervaringen zijn er praktische producten ontwikkeld die aansluiten aan de wensen van de klant. Klanten waarderen dan ook de producten van ABC Adamas omdat ze in nauwe samenwerking tot stand zijn gekomen.

Schroom dus niet op ABC Adamas te benaderen indien u een vragen of opmerkingen heeft over de producten. Gezien de jarenlange ervaringen kunnen ze u altijd een passend advies geven. ABC Adamas kan zelfs ondersteuning geven voor hersteladviezen of complete gevelonderzoeken. Dit kan gemakkelijk en hoeft niet lang te duren. Het kan ter plekke of door het sturen van foto’s.


ons Aanbod ABC Adamas

Het aanbod van ABC Adamas bij Wallproducts is voornamelijk ankermortel, steenreparatie en mortelpistolen zodat u scheuren in de muur kunt herstellen. Hieronder hebben we een overzicht van alle producten van ABC Adamas bij Wallproducts.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons merk ABC Adamas? Neem gerust contact met ons op. We willen u graag helpen met uw vragen.

Bekijk ook eens deze merken: Borgh - Fischer - Helifix - Prochemko - Spero - Spit - Spytze - Starmix

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.