MORTEL & ANKERFIX

Voor het bereiken van het gewenste resultaat is het toepassen van de juiste materialen een absolute vereiste. Voor het aanbrengen van de wapening is het daarom belangrijk de juiste mortel te gebruiken. De ankermortels in het assortiment van WallProducts zijn stuk voor stuk tot stand gekomen na intensief testen. Alleen op deze wijze kan worden gegarandeerd dat de mortel in alle gevallen voldoet aan de specifieke eisen die gesteld worden.

Wilt u scheuren herstellen in een met portlandcement gemetselde muur?  Dan dient dit met een op portland gebaseerde ankermortel te worden hersteld. Indien de muur is gemetseld met een kalkmortel, is mortel op kalkbasis de beste keuze.

Kalkmortel is een mortel die vochtregulerend en elastisch blijft. De ankermortel op kalkbasis is daarom ook uitermate geschikt voor het gebruik in monumentale panden.

Wanneer er wapening lateien in met kalkmortel gemetselde muren gemaakt dienen te worden, dan is het advies om (in verband met een hogere belastbaarheid) hiervoor ook een portland-mortel te gebruiken.

ADVIES

Heeft u vragen met betrekking tot de verschillende ankermortels in ons assortiment? Of wilt u meer weten over AnkerFix? Neem dan contact met ons op via info@wallproducts.nl of +31 (0)88 - 11 12 555!

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.