Voegmortel buitenmuur

Er zijn vele soorten voegmortels, zo ook voegmortel voor een buitenmuur. Bij Wallproducts hebben we naast ankermortel om scheuren in de muur te herstellen ook voegmortel om de buitenmuur weer in ere te herstellen. Met zogeheten steenreparatiemortel kunt u met deze voegmortel de buitenmuur weer in de juiste kleur en vorm krijgen.

Ons aanbod voegmortel voor buitenmuur

Met een natuurlijke werking zal de voegmortel voor de buitenmuur nauwelijks terug te zien zijn bij herstelwerkzaamheden. Zo bent u bij ons verzekerd van een muur die weer helemaal zoals vanouds eruit ziet. Met een complete steenmortel set bestaande uit acht verschillende kleuren bent u altijd verzekerd van de juiste kleur. Daarnaast krijgt u een bijgevoegde handleiding over de toepassing van voegmortel voor de buitenmuur. Hierdoor heeft u alle benodigde informatie om de voegmortel op uw buitenmuur toe te passen. Ons advies is dan ook om goed te verdiepen in de toepassing voor optimale gebruik.

 

Toepassing voegmortel buitenmuur

Om de voegmortel voor buiten bij scheurherstel te gebruiken dient u eerst de oude voegen rondom de scheuren tot halverwege eruit te hakken. Dit kunt u zelf doen met een beitel, maar kan ook gemakkelijker met diamantschijven. Hoe dan ook, wanneer de voeg tot halverwege is verwijderd is het belangrijk om de voeg goed schoon te maken. Blaas de stof er goed uit of spoel de voeg goed na met water. Eenmaal gedaan? Dan kunt u ankermortel in de weggeslepen voeg aanbrengen. Vervolgens kunt u de wapeningsstaven aanbrengen en de voegmortel voor de buitenmuur gelijk trekken met de overige oude voeg. De verschillen van de voegmortel op de buitenmuur zullen nauwlijks te zien zijn.

 

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over ons aanbod voegmortel voor de buitenmuur? Schroom niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. We geven u graag advies over ons aanbod voegmortel voor de buitenmuur.


Bekijk ook eens deze pagina's over mortel: Renovatiemortel, Reparatiepasta baksteenReparatiemortel en Verankeringslijm.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.