Gegalvaniseerd staal bijwerken

Wilt u gegalvaniseerd staal bijwerken? Dit kan gemakkelijk met ons aanbod zinkspray. U kunt grote oppervlakken sprayen of kleine stukje bijwerken met een kwast. Door de zinkspray op een kwast te spuiten kunt u vervolgens secuur kleine stukjes bijwerken. Bekijk hieronder ons aanbod zinkspray om gegalvaniseerd staal bij te werken.


Voordelen gegalvaniseerd staal

Gegalvaniseerd staal is staal met beschermlaagje om corrosie te voorkomen. Naast het voorkomen van corrosie heeft het ook een duurzame en moeilijk te krassen afwerking. Zonder te diep in te gaan op het proces, is het belangrijk om te weten dat het gegalvaniseerd staal zink bevat. Het heeft hierbij als voordeel dat het goed bestand is tegen roest. Wilt u gaan lassen of om een andere redenen gegalvaniseerd staal bijwerken? Gebruik zinkspray, dit is prima over bestaand gegalvaniseerd staal heen te sprayen. Ons aanbod zinkspray is zelfs binnen een uur overschilderbaar. U kunt dus spreken van een sneldrogende en zinkrijke beschermlaag.

 

Vragen over gegalvaniseerd staal bijwerken?

Heeft u vragen over ons aanbod producten? Bekijk onze productpagina’s om nog meer informatie te verkrijgen. Hier staat meer over de samenstelling, de toepassing en zijn enkele voordelen beschreven. Na het bekijken van de productpagina’s nog steeds vragen? We hopen dat u contact met ons opneemt via onze contactpagina. Dit kan door een formulier met uw gegevens in te vullen op de contactpagina. We willen namelijk dat u gegalvaniseerd staal gaat bijwerken zonder onduidelijkheden. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft.


Voor meer informatie kun je de volgende pagina's over roest bekijken: Zinkverf tegen roest.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.