Hydrofoberen gevel

Zorg voor een waterwerende laag en ga de gevel hydrofoberen. Uw gevel is beter bestand tegen alle weertypen zoals harde wind en regen wanneer u gevel is geïmpregneerd. Zorg er wel voor, mits het nieuw of gerenoveerd is, dat u het oppervlak van te is voren goed gereinigd heeft. Bekijk hieronder ons aanbod A-merken voor het hydrofoberen van de gevel. Bekijk de samenstelling en toepassing van het hydrofobeermiddel op de productpagina.

 

Wat is een gevel hydrofoberen?

Hydrofoberenvan een gevel is een vorm van impregneren. Het verschil tussen impregneren en hydrofoberen is de manier van toepassing. Impregeneren is het verzadigen van vaste stof met vloeistof. Hydrofoberen is specifiek iets waterafstotend maken, bijvoorbeeld een gevel. Kortom, hydrofoberen is een gevel waterafstotend maken. Dit wil zeggen dat er een waterwerende laag wordt aangebracht op muren, gevels en daken. Deze beschermlaag brengt vele voordelen met zich mee:

  • Beschermd tegen zure regen
  • Voorkomt doorslaand optrekkend vocht
  • Beschermt tegen vorstschade
  • Verbeterd de isolatie
  • Heeft een brandvertragende werking
  • Remt de groei van algen en schimmels
  • Voorkomt de uitbloeiing van roest, kalk & zout

Zorg dus dat uw nieuwe, gerenoveerde of net schoongemaakte gevel ook daadwerkelijk schoon blijft. Daarbij zorgt het niet alleen voor een mooiere uitstraling maar zorgt het ook voor een betere isolatie en een brandvertragende werking.

 

Brengt het hydrofoberen van een gevel kosten mee?

We hebben een variërend aanbod hydrofobeermiddelen tussen de €152,22 en €243,88,- die verschillen in kosten vanwege de samenstelling. Met de Provosil speciaal PL hebben we een milieuvriendelijk impregneermiddel voor metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Een sterker hydrofobeermiddel is de Prevosil GB die goed toepasbaar is op gesloten ondergrond en al eerder behandelde oppervlakken. Graag hout hydrofoberen? Dat kan met de Nano sign ultra dry SW hydrofobeermiddel. Kortom, we hebben een gevarieerd aanbod op uw gevel te hydrofoberen.

 

Vragen en advies

Heeft u vragen over hydrofoberen? We willen graag dat u zonder vragen of onduidelijkheden bezig gaat om uw gevel te hydrofoberen. We geven graag advies over hydrofoberen op beton of over hydrofoberen op metselwerk. Hydrofoberen moet namelijk voorzichtig worden toegepast. Schroom dus niet wanneer u vragen of onduidelijkheden heeft over hydrofoberen om contact op te nemen via onze contactpagina.


MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur schoonmakenGevel chemisch reinigenGevel impregnerenGevelonderhoudGevelreinigers, Ankermortel, Voegmortel buitenmuur en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.