Zinkspray

Blank of gegalvaniseerd staal beschermen met zinkspray? Voorkom dat staal begint te roesten en behandel uw staal met de zinkspray van Rust-Oleum. Geen geknoei en gedoe met een kwast op grote stukken staal maar gemakkelijk sprayen met de 500ml grote spuitbus. Heeft u maar een klein gedeelte staal wat u wilt behandelen? U kunt de spray gemakkelijk alsnog met kwast behandelen.

 

Sneldrogende zinkspray

Wilt u graag na de behandeling met zinkspray het staal overschilderen? Dat kan met ons aanbod zinkspray. We hebben een sneldrogende zinkspray met perfecte hechting voor het behandelen van blank of gegalvaniseerd staal. Corrosie wordt bij het toepassen van de zinkspray goed geweerd. Daarnaast kunt u deze spray goed gebruiken om voor of na het lassen het staal te beschermen. Graag nog een paar feiten? De zinkspray van Rust-Oleum is hittebestendig tot 450 graden Celsius en is hanteerbaar na slechts dertig minuten. Er zijn nog veel meer voordelen en specificaties te vinden op de productpagina van de zinkspray.

 

Rust-Oleum zinkspray

Bij Wallproducts hebben we onder andere zinkspray van het merk Rust-Oleum. Een bekend merk dat tijdens de rijke geschiedenis veel kwalitatieve producten heeft ontwikkeld met de focus op onderhoud en renovatie. Het bedrijf dat in 1921 is opgericht heeft niet voor niks al kantoren en fabrieken in tien landen met 1000 werknemers. Bang dat de zinkspray niet doet wat het beloofd? Met het kwalitatief goede merk Rust-oleum hoeft u niet te vrezen.

 

Vragen?

Heeft u bepaalde dingen onduidelijk? Weet u niet zeker of de zinkspray is geschikt voor uw project? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina, we helpen u graag. We streven er naar dat niemand vol onduidelijkheden en onwetendheid zinkspray toepast. Het is namelijk belangrijk om goed te weten wat voor effecten uw zinkspray heeft. Voorkom verassingen, vraag ons gerust.


Voor meer informatie kun je de volgende pagina's over roest bekijken: Conserveren roestGegalvaniseerd staal bijwerken en Zinkverf tegen roest.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.