Gevel reparatie

Een scheur in de gevel is niet alleen gevaarlijk, maar ook lelijk. Een scheur in de gevel kan zelfs leiden tot een waardevermindering van het pand. Gevel reparatie is erg belangrijk om een stabielere en mooiere gevel te krijgen. Wij beschikken over een divers assortiment producten om gevels te repararen, te stabiliseren en een mooie afwerking te realiseren. Niemand zal merken dat er ooit een scheur in de gevel heeft gezeten.


STABILISEREN VAN DE GEVEL

Voordat u de gevel wilt repareren, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is, waardoor de gevel gerepareert moet worden. Er zijn veel oorzaken die kunnen lijden tot gevel reparatie. Voordat de reparatiewerkzaamheden kunnen beginnen, moet eerst de oorzaak worden vastgeste;d. Zodra de constructie of andere fundering is gerepareerd, kan de gevel opnieuw worden gestabiliseerd met wapeningsstaal. Deze verstevigingen worden bevestigd met ABC Adamas ankermortel. Bekijk hieronder ons aanbod voor het repareren en stabiliseren van gevelscheuren.


GEVEL reparatie voor eEN PRACHTIG OPPERVLAK

Na het repareren van de gevel is het belangrijk om deze netjes af te werken. De scheuren in de gevelbeplating zijn misschien verdwenen, maar je wilt niet dat mensen precies zien waar de reparatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd. Met steenreparatiemortel kunt u gerepareerde stenen in hun oorspronkelijke staat herstellen. Met acht mengbare basiskleuren vind je altijd de juiste kleur. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit. De steenreparatiemortel heeft dezelfde natuurlijke werking als andere stenen en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.