Gevelreiningers

Op zoek naar gevelreinigers? We hebben een groot een variërend aanbod gevelreinigers waardoor er altijd wel een gevelreiniger geschikt is voor uw gevel. Ons aanbod gevelreinigers is van het kwalitatieve merk Prochemko die door de jarenlange ervaring een goed product op de markt heeft gebracht. De gevel na het reinigen waterafstotend maken? We hebben ook een variërend aanbod impregneermiddelen. Kijk voor de exacte samenstelling en gebruiksaanwijzingen van de gevelreinigers op de productenpagina.

 

Waarom onze producten voor gevelreiniging?

Gevelreiniging met water is vaak een snelle maar kortstondige oplossing om de mos en groene aanslag van uw gevel af te krijgen. Met de gevelreinigers van Wallproducts bent u verzekerd van een goede verwijdering van mos en groene aanslag. Mos en groene aanslag groeien namelijk door water waardoor schoonmaken met een hoge drukspuit alleen het grove weghaalt. Daarnaast kunt u de chemische gevelreinigers van ons gemakkelijk aanbrengen met een kwast of borstel. Voorkom dus dat uzelf, de muur en de vloer helemaal nat en onder de mos zit.

 

Uw gevel reinigen met wallproducts

Met onze producten heeft u geen hoge drukspuit meer nodig, waarbij de mos alle kanten opvliegt. Met onze producten kunt u uw gevel reinigen door ze gemakkelijk aan te brengen met een kwast of borstel. Daarnaast ook nog eens effectiever, omdat aflgresten goed worden weggehaald in tegenstelling tot water waarvan algen juist groeien. Eenmaal goed schoongemaakt? Zorg dat het mooi blijft en bescherm uw gevel tegen alle weertypen door de gevel te impregneren.

We hebben een groot en variërend aanbod producten om de gevel te reinigen. Door de verschillende samenstellingen en werking is er altijd een reinigingsproduct die geschikt is voor uw muur. Met ons kwalitatieve merk Prochemko is uw gevel altijd gemakkelijk te reinigen met optimaal resultaat.

 

Contact

Maak gebruik van onderstaand schema om het juiste product te kiezen:

Prochemko gevelreinigers

Na het lezen van deze pagina en bekijken van de producteigenschappen nog steeds vragen over ons aanbod gevelreinigers? We helpen u graag om antwoord te geven op uw vragen. We willen graag dat uw met een goed gevoel en zonder vragen aan de slag gaat met onze gevelreinigers. Neem dus gerust contact met ons op via de contactpagina.


MEER INFORMATIE OVER REINIGEN?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenGevel chemisch reinigenGevelonderhoudHydrofoberen gevelZelf gevel reinigenAnkermortel en Voegmortel buitenmuur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.