Gevelrenovatie

Bent u op zoek naar hoogwaardige producten voor gevelrenovatie? Dan bent u bij WallProducts aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor alle soorten gevelproblemen, zoals scheuren, optrekkend vocht, schimmelvorming en groene aanslag. Met onze producten kunt u uw gevel weer in goede staat brengen en er als nieuw uit laten zien.

Reiniging van uw gevel

Een belangrijk onderdeel van gevelrenovatie is het reinigen van de gevel. Onze chemische reinigingsproducten van het merk Prochemko zijn van hoge kwaliteit en bieden optimaal resultaat voor uw muur. Met ons aanbod van impregneermiddelen kunt u vervolgens uw gevel beschermen tegen alle weertypen, zoals regen, wind en vorst. De beschermlaag die wordt aangebracht, maakt de gevel waterafstotend en zorgt voor een stabiele muur die er lang mooi uit blijft zien.

Herstel van beschadigingen

Naast reiniging en bescherming bieden wij ook diverse producten voor het herstellen van scheuren en andere beschadigingen in de gevel. Met onze spiraalvormige wapening, ankermortel en steenreparatiemortel kunt u op een simpele en doeltreffende wijze lateien in bestaand metselwerk herstellen. Zo blijft het bovenliggende metselwerk mooi zitten en voorkomt u scheurvorming achteraf.

Advies op maat

Wilt u meer informatie over gevelrenovatie of heeft u advies nodig over de juiste producten voor uw gevel? Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag. Neem contact met ons op via info@wallproducts.nl of bel naar +31 (0)88 - 11 12 555. Met onze expertise en hoogwaardige producten zorgen wij voor een gevelrenovatie op maat.

Meer informatie over gevelrenovatie?

Bekijk ook eens deze pagina's over reinigenBuitenmuur schoonmaken, GevelonderhoudHydrofoberen gevel, Voegmortel buitenmuur en Zelf gevel reinigen.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.