Spouwhaak

Op zoek naar een spouwhaak van hoogwaardige kwaliteit? Bij Wallproducts hebben we enkel en alleen spouwhaken van betrouwbare en bekende merken. Met verschillende diktes wokkelvormige renovatiespouwankers van RVS en een ruim aanbod plugankers heeft u altijd de juiste spouwhaak. Wanneer u dus op zoekt bent naar RVS spouwankers of een spouwhaak met plug, bij ons vindt u altijd beste spouwhaak die past bij uw project.

Wokkelvormige spouwhaak

Een spouwhaak wordt ook wel spouwanker genoemd. Beide hebben dan ook hetzelfde doel: het binnen- en buitenspouwblad met elkaar verbinden. We hebben een ruim en variërend aanbod wokkelvormige spouwankers voor verschillende binnenbladen. Ons aanbod is geschikt voor een binnenblad van metselsteen, kalkzandsteen en cellenbeton dat ook wel gasbeton wordt genoemd. Naast het aanbod van een wokkelvormige spouwhaak hebben we ook enkele hulpstukken die het aanbrengen van de spouwhaak makkelijker maken. Zo hebben we een groot aanbod SDS-boren om met de juiste dikte voor te boren, een indrijfhulpstuk om de spouwhaak op de juiste manier aan te brengen en een trekproefmeter dat ideaal is wanneer u wilt weten hoeveel spouwhaken per m2 u nodig bent.

 

Plugvormige spouwhaak

Naast de wokkelvormige spouwhaak hebben we ook plugvormige spouwhaken van het merk Fischer. Een internationaal merk op gebied van bevestigingsmaterialen dat zeer geliefd is bij bouw- en renovatiebedrijven. Bij een plugvormige spouwhaak wordt een profieldraad van roestvast staal in de plug toegebracht. Zo wordt er voorkomen dat de afbrokklingen van losse stukjes of scheurvorming in de gevel plaatsvindt. De plug voor de spouwhaak is als ware een extra beschermlaag.

 

Advies

Heeft u vragen of onduidelijkheden over een spouwhaak? We snappen dat door het ruime aanbod de perfecte spouwhaak vinden erg moeilijk kan zijn. We helpen u dan ook graag met de zoektocht naar de beste spouwhaak voor uw project. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen per mail of telefoon.


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatie spouwmuurankersRenovatieankerSpouwanker renovatieSpouwankers per m2Spouwhaken met schroefdraad en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.