Spouwhaak met plug

Een spouwhaak met plug, zeer geschikt wanneer u een spouwhaak of spouwanker wilt gebruiken om achteraf twee geveldelen te verankeren. Het voordeel van een spouwhaak met plug is onder andere dat het snel toegepast kan worden. Zo hoeft u geen stof uit het boorgaat te blazen of weg te spoelen met water. Wel zo makkelijk en tijdbesparend. We zijn dan ook erg blij om spouwhaken met pluggen aan te kunnen bieden van het merk Fischer. Een betrouwbaar merk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Eigenschappen spouwhaak met plug

De spouwhaak met plug van Fischer is bedoeld om achteraf toe te brengen bij renovatiemetselwerk. Zo bestaat de spouwhaak met plug uit een kunststof huls en een schroef van gegalvaniseerd staal. De plug zorgt voor een verspreiding van de druk waardoor de kans op afbrokklingen van losse stukjes en scheurvorming wordt geminimaliseerd. Tevens is het grote voordeel dat u geen indrijfhulpstuk nodig bent. Een indrijfhulpstuk bent u in tegenstelling tot RVS spouwankers wel nodig bij het aanbrengen. 

 

Toepassing spouwhaak met plug

Een van de voordelen om een spouwhaak met plug bij Wallproducts te kopen is omdat de benodigde boren en bitjes meer worden geleverd. Hierdoor hoeft u niet perse tot aanschaf van SDS boren over te gaan, wel zo handig. U moet namelijk eerst boren om de plug in de last dragende laag en het gevel metselwerk met elkaar te verbinden. Belangrijk is dat de plug tot de kop in de last dragende laag vastzit om installatieveiligheid te garanderen. Nu kan de schroef van gegalvaniseerd staal worden toegepast waarna de spouwhaak met plug zowel met de binnenmuur als de buitenmuur is verbonden. De spouwmuur is hierdoor weer stabieler en steviger.

 

Verdere informatie

Heeft u vragen over de eigenschappen of toepassing van de spouwhaak met plug? Op de productpagina’s kunt u verdere informatie krijgen over onze plugvormige renovatie spouwankers waar wellicht uw vragen worden beantwoord. Wanneer u echter toch nog onduidelijkheden heeft vragen we u om contact met ons op te nemen via de contactpagina. We helpen u  graag met deskundig advies.  


Lees meer informatie op pagina's van ankersPlug ankerRenovatie spouwmuurankersRenovatieankerSpouwanker renovatie, Spouwhaken per m2 en Wokkels muur.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.