Renovatiemortel

Bent u op zoek naar een renovatiemortel om muurscheuren te herstellen? Gebruik onze renovatiemortel van het merk ABC Adamas. Een hoogwaardige mortel voor het plaatsen van spiraalankers bij scheurreparatie. Bekijk hieronder ons assortiment renovatiemortels en vind meer informatie over de mortel op de productpagina. Hier vindt u de productbeschrijving, specificaties, documenten en gerelateerde producten. Hierdoor kunt u goed voorbereide scheuren herstellen met hoogwaardige renovatiemortel.

RENOVATIEMORTEL VAN ABC ADAMAS

Het is belangrijk om een geschikte renovatiemortel te gebruiken om de wapening ter plaatse van de scheuren te bevestigen. Wij zijn dan ook blij dat wij renovatiemortel van het hoogwaardige merk ABC Adamas kunnen aanbieden. Deze zogenaamde ankermortel is vorstbestendig, krimpbestendig en heeft een hoge treksterkte. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit na het repareren van scheuren in de muur. Deze renovatiemortel is verkrijgbaar in 5 en 10 kilogram. U heeft de keuze tussen de ééncomponentmortel of de kalkhoudende verankeringsmortel. Op zoek naar een tweecomponenten verankeringslijm? Gebruik dan Ankerfix. Dit is ook geschikt voor het plaatsen van spiraalankers in de voeg.


GEBRUIK VAN RENOVATIEMORTEL

De renovatiemortel gebruikt u bij het repareren van scheuren nadat u de voegen rondom de scheuren heeft verwijderd. Het is belangrijk dat de voegen goed worden gereinigd. Vervolgens kunt u de helft van de renovatiemortel aanbrengen en het spiraalanker plaatsen. Nadat u de spiraaldeuvels heeft geplaatst, kunt u op de oude voeg opnieuw renovatiemortel aanbrengen. Nu moet je de voeg twee dagen laten drogen voor het beste resultaat. Met steenpasta kunt u de kleur van de stenen rond de oude scheuren herstellen. Zo is het scheurherstel niet alleen professioneel en op hoog niveau gerenoveerd, maar zijn de herstelwerkzaamheden ook nauwelijks zichtbaar.

BESTELINFO

WallProducts levert vakbedrijven in Nederland en België alle benodigdheden voor gevelherstel.

Bestel wanneer het u uitkomt! Betaalgemak door betaling via iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa of Mister Cash!

Voorwaarden en condities

Mis geen kortingen en tips meer!

Schrijf u in voor de WallProducts nieuwsbrief en profiteer als eerste van exclusieve aanbiedingen en nuttige informatie.